Acasă » Galerie foto » Cei mai populari concurenţi de la ”Insula iubirii” se acuză grav: ”Cumpără femeile şi…”

Cei mai populari concurenţi de la ”Insula iubirii” se acuză grav: ”Cumpără femeile şi…”

De: Cancan 25/05/2017 | 00:00
Cei mai populari concurenţi de la ”Insula iubirii” se acuză grav: ”Cumpără femeile şi…”
Ben şi Alexandra, alături de mireasa Bianca

Povestea incendiară începută pe ”Insula iubirii” continuă în România! Nici nu a început bine difuzarea reality-show-ului că protagoniştii s-au implicat într-un scandal monstru. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii fabuloase despre disputa iscată între Ben şi Aurel, după ce fostul iubit al Dianei şi-a făcut apariţia împreună cu Alexandra la nunta Biancăi şi a lui Liviu.

Încurcate sunt căile Domnului! Au mers în Thailanda ca să-şi testeze fidelitatea şi s-au întors în România despărţiţi, însă ”telenovela” lor continuă. După ce a fost părăsit de Diana, Ben a pus-o de un război cu Aurel pentru inima fostei iubite a acestuia, Alexandra. (Mai multe detalii AICI)

Alexandra de la ”Insula iubirii” a ajuns mărul discordiei între Ben şi Aurel
Alexandra de la ”Insula iubirii” a ajuns mărul discordiei între Ben şi Aurel

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat adevărul despre relaţia dintre Ben şi Alexandra, după ce aceştia şi-au făcut apariţia împreună la nunta Biancăi şi a lui Liviu şi s-au lăsat fotografiaţi în ipostaze apropiate.

Aurel, fostul iubit al Alexandrei cu care aceasta a mers pe ”Insula iubirii”, a aruncat vorbe grele la adresa lui Ben, pe care l-a acuzat că minte referitor la relaţia cu tânăra. Aurel susţine că Ben nu are nicio relaţie cu Alexandra. Mai mult decât atât, ea s-ar fi întors de la nuntă cu el doar pentru a nu mai fi nevoită să plece la drum cu Ben, despre care acelaşi Aurel spune că este ”un frustrat care nu poate avea o femeie dăcă nu o plăteşte”.

”Ben e un frustrat! Alexandra a venit după mine la Timişoara cu Ben. Noi trebuia să mergem cu toţii, dar apoi el nu a mai vrut să mă ia şi pe mine. Nu, eu şi Alexandra nu mai suntem împreună. El e atât de prost încât nici nu ştie să vorbească cu o fată. Se ruga pe la Timişoara de o fată ca să iasă cu el la un suc şi ea nu voia. El nu poate avea nicio femeie. E un frustrat, care nu poate avea o femeie decât dacă o plăteşte. Ben cumpără femeile! O întreţine şi acum pe Diana. El îi dă bani şi ne-a povestit că i-a dat şi maşina ca să se plimbe cu unul Marco. Ne-a zis că le-a pus microfoane în maşină ca să audă ce vorbesc şi ce fac. Eu ştiu ce femei am avut lângă mine, ştiu ce pot, dar de la femeia lui, Doamne, ce s-a auzit! El o iubeşte, dar nu mai sunt împreună pentru că nu mai vrea ea. Cât despre Alexandra, nu e cu ea. Alexandra a plecat cu mine de la nunta Biancăi şi a lui Liviu, doar ca să nu mai trebuiască să se întoarcă împreună cu el. I-am spus: «Plec cu avionul, mă p*ş pe tine!». L-am şi înjurat. Nu înţeleg de ce a trebuit să pună el pe internet imagini cu mine dezbrăcat. Am avut şi cămaşă pe mine. Nu înţeleg de ce a făcut asta”, a declarat Aurel de la ”Insula iubirii” pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Aurel a rupt tăcerea pentru Cancan.ro
Aurel a rupt tăcerea pentru Cancan.ro

Aurel a dezvăluit şi de unde au izbucnit divergenţele între el şi Ben, susţinând că nu Alexandra este mărul discordiei: ”Când am ajuns în Thailanda, el era înaintea mea la coadă, acolo la bagaje, şi nu înainta. M-am enervat şi i-am dat un picior în geamantan şi i-am spus: «Dă-te mă în p**a mea mai încolo» şi de atunci se uită aşa urât pe mine. Bine, pe insulă nu am avut nicio treabă, ne-am cunoscut, ne-am împrietenit, dar acum nu ştiu ce are cu mine”.

Ben a mers cu Alexandra la nunta Biancăi cu Liviu

A fost surpriza petrecerii! Ben şi-a făcut apariţia la nunta lui Liviu şi a Biancăi împreună cu Alexandra, fosta iubită a lui Aurel. Surse din apropierea concurenţilor de la ”Insula iubirii” au dezvăluit pentru CANCAN.ro, că Aurel a făcut eforturi imense pentru a-i atrage atenţia Alexandrei, care l-a ignorat toată seara: ”Aurel, concurentul de la ”Insula iubirii”, a făcut show la nunta Biancăi şi a lui Liviu. Cei doi s-au căsătorit duminică, în Sânandrei. Aurel a venit la nuntă singur, însă acolo s-a întâlnit cu Alexandra, care a venit la Timişoara împreună cu Ben. Alexandra încearcă să scape de Aurel, dar nu poate. La nuntă, Aurel s-a dat în spectacol, încercând să iasă în evidenţă, totul pentru a-i atrage atenţia Alexandrei care nu-l băga în seamă. Se ţine după ea mereu”.

 

Posted by Bosh Pollack on 21 Mai 2017

După ce s-a aflat că a mers la nuntă împreună cu Alexandra, fostul iubit al Dianei a făcut public faptul că e interesat de tânără. Ben a postat pe internet fotografii în care apare împreună cu ea şi-şi întreabă prietenii dacă le stă bine împreună. (mai multe detalii AICI)

 

În timpul filmărilor din Thailanda, Diana a dezvăluit detalii intime din relaţia cu Ben, după ce l-a văzut în ipostaze extrem de apropiate cu ispitele: ”Ce face el cu aia? El nu ţine decât trei secunde. Am un vibrator, dacă face sex o dată pe lună. Mie nu îmi place să fac oral, el îmi face, eu lui nu. Îmi e scârbă.

Diana a luat foc când l-a văzut pe Ben în compania unei ispite
Diana a luat foc când l-a văzut pe Ben în compania unei ispite

Eu sunt foarte sensibilă la mirosuri. De la o vârstă ai un miros anume. Dacă el nu se dă cu parfum, nu se dă cu cremă… În ultima seară, el şi-a făcut l**a şi mie mi-a dat l***i. Şi eu, de asemenea, Ben pur şi simplu credea că sunt doar a lui, dar nu am fost doar a lui. A fost un bărbat care i-a luat locul. Ben, nu mă simţeam bine lângă el. A existat întotdeauna, de la începutul relaţiei cu Ben până la sfârşit. Când cel de acasă nu dă rezultate, dă celălalt. Orice femeie mai are o roată de rezervă. Mi-am dat seama că nu este el buricul pământului. Pot să îmi găsesc pe altcineva mult mai bun. Ben pentru mine e un nimic, o mizerie. N-aş vrea să mai aflu de el, pentru mine e mort”. (Mai multe detalii AICI)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...