Cei mai populari concurenţi de la ”Insula iubirii” se acuză grav: ”Cumpără femeile şi…”

Publicat: 25/05/2017 | 00:00

Povestea incendiară începută pe ”Insula iubirii” continuă în România! Nici nu a început bine difuzarea reality-show-ului că protagoniştii s-au implicat într-un scandal monstru. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii fabuloase despre disputa iscată între Ben şi Aurel, după ce fostul iubit al Dianei şi-a făcut apariţia împreună cu Alexandra la nunta Biancăi şi a lui Liviu. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Încurcate sunt căile Domnului! Au mers în Thailanda ca să-şi testeze fidelitatea şi s-au întors în România despărţiţi, însă ”telenovela” lor continuă. După ce a fost părăsit de Diana, Ben a pus-o de un război cu Aurel pentru inima fostei iubite a acestuia, Alexandra. (Mai multe detalii AICI)

Alexandra de la ”Insula iubirii” a ajuns mărul discordiei între Ben şi Aurel
Alexandra de la ”Insula iubirii” a ajuns mărul discordiei între Ben şi Aurel

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat adevărul despre relaţia dintre Ben şi Alexandra, după ce aceştia şi-au făcut apariţia împreună la nunta Biancăi şi a lui Liviu şi s-au lăsat fotografiaţi în ipostaze apropiate.

Aurel, fostul iubit al Alexandrei cu care aceasta a mers pe ”Insula iubirii”, a aruncat vorbe grele la adresa lui Ben, pe care l-a acuzat că minte referitor la relaţia cu tânăra. Aurel susţine că Ben nu are nicio relaţie cu Alexandra. Mai mult decât atât, ea s-ar fi întors de la nuntă cu el doar pentru a nu mai fi nevoită să plece la drum cu Ben, despre care acelaşi Aurel spune că este ”un frustrat care nu poate avea o femeie dăcă nu o plăteşte”.

”Ben e un frustrat! Alexandra a venit după mine la Timişoara cu Ben. Noi trebuia să mergem cu toţii, dar apoi el nu a mai vrut să mă ia şi pe mine. Nu, eu şi Alexandra nu mai suntem împreună. El e atât de prost încât nici nu ştie să vorbească cu o fată. Se ruga pe la Timişoara de o fată ca să iasă cu el la un suc şi ea nu voia. El nu poate avea nicio femeie. E un frustrat, care nu poate avea o femeie decât dacă o plăteşte. Ben cumpără femeile! O întreţine şi acum pe Diana. El îi dă bani şi ne-a povestit că i-a dat şi maşina ca să se plimbe cu unul Marco. Ne-a zis că le-a pus microfoane în maşină ca să audă ce vorbesc şi ce fac. Eu ştiu ce femei am avut lângă mine, ştiu ce pot, dar de la femeia lui, Doamne, ce s-a auzit! El o iubeşte, dar nu mai sunt împreună pentru că nu mai vrea ea. Cât despre Alexandra, nu e cu ea. Alexandra a plecat cu mine de la nunta Biancăi şi a lui Liviu, doar ca să nu mai trebuiască să se întoarcă împreună cu el. I-am spus: «Plec cu avionul, mă p*ş pe tine!». L-am şi înjurat. Nu înţeleg de ce a trebuit să pună el pe internet imagini cu mine dezbrăcat. Am avut şi cămaşă pe mine. Nu înţeleg de ce a făcut asta”, a declarat Aurel de la ”Insula iubirii” pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Aurel a rupt tăcerea pentru Cancan.ro
Aurel a rupt tăcerea pentru Cancan.ro

Aurel a dezvăluit şi de unde au izbucnit divergenţele între el şi Ben, susţinând că nu Alexandra este mărul discordiei: ”Când am ajuns în Thailanda, el era înaintea mea la coadă, acolo la bagaje, şi nu înainta. M-am enervat şi i-am dat un picior în geamantan şi i-am spus: «Dă-te mă în p**a mea mai încolo» şi de atunci se uită aşa urât pe mine. Bine, pe insulă nu am avut nicio treabă, ne-am cunoscut, ne-am împrietenit, dar acum nu ştiu ce are cu mine”.

Ben a mers cu Alexandra la nunta Biancăi cu Liviu

A fost surpriza petrecerii! Ben şi-a făcut apariţia la nunta lui Liviu şi a Biancăi împreună cu Alexandra, fosta iubită a lui Aurel. Surse din apropierea concurenţilor de la ”Insula iubirii” au dezvăluit pentru CANCAN.ro, că Aurel a făcut eforturi imense pentru a-i atrage atenţia Alexandrei, care l-a ignorat toată seara: ”Aurel, concurentul de la ”Insula iubirii”, a făcut show la nunta Biancăi şi a lui Liviu. Cei doi s-au căsătorit duminică, în Sânandrei. Aurel a venit la nuntă singur, însă acolo s-a întâlnit cu Alexandra, care a venit la Timişoara împreună cu Ben. Alexandra încearcă să scape de Aurel, dar nu poate. La nuntă, Aurel s-a dat în spectacol, încercând să iasă în evidenţă, totul pentru a-i atrage atenţia Alexandrei care nu-l băga în seamă. Se ţine după ea mereu”.

 

Posted by Bosh Pollack on 21 Mai 2017

După ce s-a aflat că a mers la nuntă împreună cu Alexandra, fostul iubit al Dianei a făcut public faptul că e interesat de tânără. Ben a postat pe internet fotografii în care apare împreună cu ea şi-şi întreabă prietenii dacă le stă bine împreună. (mai multe detalii AICI)

 

În timpul filmărilor din Thailanda, Diana a dezvăluit detalii intime din relaţia cu Ben, după ce l-a văzut în ipostaze extrem de apropiate cu ispitele: ”Ce face el cu aia? El nu ţine decât trei secunde. Am un vibrator, dacă face sex o dată pe lună. Mie nu îmi place să fac oral, el îmi face, eu lui nu. Îmi e scârbă.

Diana a luat foc când l-a văzut pe Ben în compania unei ispite
Diana a luat foc când l-a văzut pe Ben în compania unei ispite

Eu sunt foarte sensibilă la mirosuri. De la o vârstă ai un miros anume. Dacă el nu se dă cu parfum, nu se dă cu cremă… În ultima seară, el şi-a făcut l**a şi mie mi-a dat l***i. Şi eu, de asemenea, Ben pur şi simplu credea că sunt doar a lui, dar nu am fost doar a lui. A fost un bărbat care i-a luat locul. Ben, nu mă simţeam bine lângă el. A existat întotdeauna, de la începutul relaţiei cu Ben până la sfârşit. Când cel de acasă nu dă rezultate, dă celălalt. Orice femeie mai are o roată de rezervă. Mi-am dat seama că nu este el buricul pământului. Pot să îmi găsesc pe altcineva mult mai bun. Ben pentru mine e un nimic, o mizerie. N-aş vrea să mai aflu de el, pentru mine e mort”. (Mai multe detalii AICI)

Citește și...