A fost cutremur de 5,3 grade în urmă cu doar câteva momente

Publicat: 19/07/2019 | 14:45
A fost cutremur de 5,3 grade în urmă cu doar câteva momente

Un cutremur mare s-a produs în urmă cu doar câteva momente! Potrivit primelor informații ale specialiștilor, seismul a avut o magnitudine de 5,3 grade pe scara Richter.

Cutremur în Grecia cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richeter

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 5,3 grade a avut loc vineri în zona oraşului grec Atena, anunţă Institutul american de geofizică (USGS). Presa locală a anunțat că localnicii s-au speriat foarte tare și au ieșit pe străzi, de teamă că imobilele în care se aflau s-ar putea prăbuși. Din primele informații, nu există persoane rănite, însă au fost semnalate pene de curent în centrul orașului.

În clipul de mai jos, apar imagini care au fost filmate în timpul seismului semnificativ înregistrat astăzi în capitala Greciei.

Seismul a avut loc vineri la ora 14:30, iar epicentrul acestuia a fost localizat la 23 de kilometri nord-vest de Atena, au precizat seismologii Institutului Euro-Mediteranean. După cum puteți vedea în înregistrarea de mai jos, un post de televiziune din Grecia a difuzat în direct imagini din timpul seismului.

 

Citește și...