A fost dată afară! Andreea Mantea, în lacrimi la Kanal D

Publicat: 28/04/2019 | 12:00
A fost dată afară! Andreea Mantea, în lacrimi la Kanal D

Casa ”Puterea Dragostei” a mai pierdut un cuplu, iar Andreea Mantea este devastată. Vedeta Kanal D a apărut cu ochii în lacrimi și a făcut o mărturisire neașteptat, luându-i prin surprindere de concurenți și telespectatori.

Concurenții care au fost eliminați în urma votului sunt Mary și Raffa. Între cei doi concurenți au existat destule certuri, Mary afirmând chiar că Raffa are ”pe cineva” în afara casei ”Puterea Dragostei”.

Eliminarea cuplului Mary-Rafa a emoționat-o foarte tare pe Andreea Mantea. Chiar ea a mărturisit că s-a atașat foarte mult de concurenți și îi vine greu să se despartă de ei după atâta vreme, chiar dacă au existat și unele momente tensionate. „Probabil e cea mai grea gală de până acum”, a spus Andreea Mantea.

Mantea a lăcrimat în direct

”Puterea Dragostei”, în vizorul CNA

Conform paginademedia.ro, Kanal D a primit o somație publică pentru emisiunea „Puterea dragostei”, prezentată de Andreea Mantea, pentru edițiile din 28, 29 și 30 martie. În urma mai multor plângeri venite din partea unor telespectatori, CNA a analizat edițiile din 28, 29 și 30 martie ale emisiunii ”Puterea Dragostei”.

(VEZI ȘI: NU O RECUNOȘTI! POZĂ ÎN PREMIERĂ CU ANDREEA MANTEA ÎN LICEU, ÎMBRĂȚIȘATĂ SENZUAL DE UN COLEG)

CNA a vizionat momentele și a decis să dea o somație, considerând – totuși – că abaterile nu sunt foarte grave. Momentele violente au fost aplanate de Andreea Mantea, iar limbajul vulgar a fost „cenzurat”. Propunerea de sancționare cu somație a venit din partea lui Radu Herjeu, membru CNA, cel care a considerat că au fost încălcate articolele privind violența de limbaj, respectiv, limbajul injurios.

„Tocmai pentru că sunt departe de ce se întâmplă la alte emisiuni de genul aceasta, n-aș vrea să ajungă să copieze „modelul de succes”. De aceea, o să propun o somație”, a explicat Radu Herjeu, membru CNA, la propunerea sancțiunii.

Citește și...