NU o recunoști! Poză în premieră cu Andreea Mantea în liceu, îmbrățișată senzual de un coleg

Publicat: 01/04/2019 | 19:32

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă în premieră o poză cu Andreea Mantea de pe vremea când era în liceu. În imagine, focoasa brunetă este îmbrățișată senzual de un coleg. Imediat ce vedeți fotografia de colecție cu prezentatoarea de la Kanal D, observați foarte repede transformarea, dar și schimbările pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

Citește și: Dovada clară că Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au împăcat. Imagini realizate ieri, în apartamentul vedetei Kanal D

Poză în premieră cu Andreea Mantea în liceu, îmbrățișată senzual de un coleg

La 32 de ani, Andreea Mantea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, alături de Antonia, Andreea Marin, Anna Lesko și Gina Pistol. Vedeta de la Kanal D arăta foarte diferit pe vremea liceului. După cum puteți vedea în poza de album cu focoasa brunetă și un fost coleg de liceu, prezentată în premieră de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, forma sprâncenelor este una neinspirată. De altfel, specialiștii au subliniat de nenumărate ori că aceasta este foarte importantă, pentru că schimbă fizionomia unui om.

Citește și: Prima declarație a Andreei Mantea după ce s-a spus că e din nou însărcinată: “Dacă vreți să vorbim despre burtica mea…”

Când a făcut publică fotografia, fostul coleg al prezentatoarei a scris în dreptul ei următorul mesaj: “Din tinerețe. App, aia e Andreea Mantea”. Anii au trecut și moderatoarea emisiunii “Puterea Dragostei” a renunțat la acea formă a sprâncenelor, dar și la stilul vestimentar. Surse din anturajul tânărului care apare alături de vedeta de la Kanal D au declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că acesta este unul dintre dansatorii lui Connect-R.

Citește și: Andreea Mantea, complet dezbrăcată! Imagini necenzurate cu vedeta Kanal D, făcute publice

Andreea Mantea are un fiu, în vârstă de trei anișori

Citește și: Andreea Mantea, mărturisiri fără perdea în direct la TV: “Cel mai nebunesc loc unde am făcut amor…”

Andreea Mantea (n.: 20 septembrie 1986) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care este și fost concurent de la “Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.
Citește și...