A PICAT FACEBOOK! Cum au reactionat internautii dupa ce au vazut ca nu se pot conecta pe conturile personale

Publicat: 19/06/2014 | 12:02

Site-ul FACEBOOK nu a functionat, joi, timp de aproximativ 20 de minute, din jurul orei 11.00. Cea mai mare retea de socializare a avut probleme, iar utilizatorii din lumea întreaga nu au putut sa îsi acceseze conturile.

Aceasta problema tehnica a fost raportata în lumea întreaga, începând din Thailanda, Hong Kong, Australia, Japonia si Olanda, informeaza news.sky.com.

Sorry, something went wrong. We’re working on getting this fixed as soon as we can (Ne pare rau, ceva este în neregula. Lucram la repararea problemelor cât mai repede posibil)” este mesajul pe care îl vad utilizatorii retelei de socializare atunci când vor sa intre în conturile personale.

Si aplicatiile pentru telefoanele mobile ale site-ului sunt afectate, în prezent reteaua de socializare neputând fi accesata. Defectiunea s-a produs în jurul orei 08.00 GMT (11.00 ora României, n.r.). Pâna la ora 08.20 GMT (11.20 ora României, n.r.), site-ul era în continuare blocat si afisa mesajul “service unavailable” (“serviciu indisponibil”).

Conform The Guardian, defectiunea care a durat aproximativ 20 de minute este cea mai lunga din istoria Facebook. Majoritatea utilizatorilor au scris pe alte retele de socializare (Twitter si chiar Google+) despre defectiunea Facebook.

Acesta este mesajul afisat pe Facebook
Acesta este mesajul afisat pe Facebook

Reteaua de socializare a mai avut astfel de probleme si pe 6 iunie. “Cont indisponibil temporar. Contul tau este momentan indisponibil din cauza unei probleme a site-ului. Ne asteptam ca aceasta problema sa fie rezolvata în scurt timp. Te rugam sa încerci din nou peste câteva minute“, este mesajul care a aparut pe ecranul utilizatorilor de Facebook în momentul încercarii conectarii.

Pe 27 aprilie 2014, FACEBOOK a mai avut probleme cu newsfeed-ul, în timp ce conturile personale si paginile de produs puteau fi accesate. Atunci, utilizatori din lumea întreaga au anuntat defectiunea pe Twitter. Facebook, cea mai mare retea de socializare din lume, are în prezent 1,3 miliarde de utilizatori.

B.P
 

Citește și...