A renunţat la televiziune, iar acum… Fosta ”teveristă” din dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri” s-a logodit cu un politician!

Publicat: 19/05/2017 | 00:00

Implicată cu ceva timp în urmă într-un scandal cu "fete" destinate oamenilor de afaceri şi unor politicieni, fosta jurnalistă de la TVR Aura Poteraşu pare să fi cunoscut dragostea, în persoana unui... politician! Ex-prezentatoarea ştirilor de la televiziunea publică s-a logodit cu unul dintre consilierii locali de la Primăria Sectorului 4. Mai mult decât atât, ea a dat jurnalismul pe administraţia locală! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor).

CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, scria AICI cum Aura Poteraşu, pe atunci prezentatoarea ştirilor de la postul naţional de televiziune, şi fostul ei iubit, Ion Valeriu Tămârjan, au ajuns în faţa procurorilor în celebrul dosar de carne vie.

Aura Poteraşu a colaborat cu anchetatorii şi a povestit tot ce ştia despre activităţile fetelor din clubul ”Babylon”, dar şi din alte locuri unde se întâlneau să facă sex pe bani cu clienţii. Unul dintre “beneficiari”, susţineau procurorii, era chiar actualul primar al sectorului 3, Robert Negoiţă, iar despre martora Poteraşu anchetatorii spuneau că le făcea programul fetelor pentru eficientizarea activităţilor.

Aura Poteraşu şi-a dat demisia din TVR după ce CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a dezvăluit dedesubturile dosarului ”Prostituate pentru VIP-uri”. O perioadă a ieşit din viaţa publică (AŞA CUM VĂ ARĂTAM AICI), dar iată că acum a ajuns tocmai lângă ”colegul” ei de dosar, primarul Robert Negoiţă.

Asta pentru că fosta jurnalistă a schimbat macazul, lăsând jurnalistica pentru administraţia locală şi este angajată la Primăria Sectorului 3 în funcţia de expert al managementului proiectelor.

Legăturile ei cu administraţia publică sunt însă mult mai puternice decât atât, pentru că actuala funcţionară publică este ”înrădăcinată” deja şi în politică, prin prisma poveştii de iubire pe care o trăieşte cu un politician.

Aura Poteraşu şi George Turmac şi-au oficializat relaţia
Aura Poteraşu şi George Turmac şi-au oficializat relaţia

Dacă jobul îi este la Sectorul 3, inima i-a ajuns la Sectorul 4, pentru că ex-jurnalista este iubita consilierului local din partea PNL Adrian George Turmac. Nu mai este nici un secret pentru nimeni că cei doi se iubesc, pentru că şi-au asumat relaţia şi pe reţelele de socializare, unde pozează umăr la umăr, sorbindu-se din priviri, ori făcând sport împreună. Evident, nu e nimic rău în asta, pentru că amândoi sunt tineri, frumoşi şi liberi, şi de ce nu, ajută la consolidarea relaţiilor dintre administraţiile locale din Capitală.

Nu e nici o incompatibilitate în relaţia lor de dragoste din afara serviciului, deşi angajaţii de la Sectorul 4 vorbesc pe la colţuri despre o altă presupusă incompatibilitate a lui Turmac, mai exact despre faptul că mama lui, Doina Turmac, este angajată la Administraţia Domeniului Public Sector 4.  Iar asta în condiţiile în care consilierul Adrian Turmac este membru în comisia care controlează chiar ADP-ul de sector. Cu alte cuvinte, îşi scoate mama la raport! (VEZI ŞI: CONDAMNĂRI RECORD ÎN DOSARUL “PROSTITUATE PENTRU VIP-URI”)

Citește și...