Acuzaţii halucinante între vecini din lumea bună. Blocul-vedetă din Capitală s-a transformat într-un câmp de război: ”E un dezastru! Sex, scandal…”

Publicat: 20/10/2017 | 00:00

Blocul-vedetă al Capitalei, din Piaţa Romană nr. 9, unde locuiesc foarte multe personaje din lumea bună, s-a transformat într-un câmp de război. Mai mulţi vecini acuză conducerea Asociaţiei de Proprietari că şi-a petrecut vacanţe în locuri exotice cu banii din fondul de rulment, că nu există apă caldă şi rece şi că la unele apartamente sunt trecute mai puţine persoane faţă de câte locuiesc în realitate. Administratorul Matei Dinescu a negat toate acuzaţiile şi a lansat un atac dur la adresa persoanei de la care a început totul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile scandalului. (VEZI ŞI: Am aflat ce datorii la întreţinere a strâns Toma Cuzin! Firicel şi soţia lui, daţi în judecată de vecini)

Pe celebra adresă pont@cancan.ro, a sosit o relatare halucinantă. Un locatar a dat de pământ cu Asociaţia de Proprietari a “Blocului de la Coloane”, situat în Piaţa Romană, nr. 9. “Domnul administrator Dinescu Matei, cu doamna preşedinte Rusu Diana şi domnul contabil Ionescu măsluiesc de ani de zile listele de întreţinere”, “La unele apartamente sunt trecute mai puţine persoane decât locuiesc în realitate, iar la altele mai multe”, “Nu avem apă caldă şi căldură de câteva săptămâni!”, “De câteva luni, de prin luna iulie, nu avem apă rece”, “Şi-au petrecut vacanţele în locaţiile exotice cu banii din fondul de rulment, cu toate amantele lor”, sunt doar câteva dintre acuze.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a demarat o investigaţie şi a mers la blocul cu pricina. Unde a discutat cu mai mulţi vecini. Toţi au dorit, din motive lesne de înţeles, să-şi păstreze anonimatul. Unii au confirmat că există nereguli grave, alţii au negat vehement. Motiv pentru care am luat legătura cu administratorul Matei Dinescu. Acesta a infirmat acuzaţiile şi lansat un atac dur la adresa unui locatar, de la care ar fi plecat întreg scandalul.

“Doar Administraţia are 17 procese cu el. Că vrea chei de la toate spaţiile comune, e imposibil asta. Noi avem centrală proprie, una dintre cele trei mari din Bucureşti. Avem trei cazane de 930 kW. Pentru asta, ISCIR-ul ne obligă să avem patru fochişti, permanent unul este acolo. Chestia cu apa caldă este băgată la vrăjeală. Această centrală deserveşte două imobile, adică 421 de apartamente, circa 700-800 de locatari. Dacă nu exista apă caldă, toţi erau în capul meu aici. Iar apa rece normal că nu mai vine atât de rece cum venea iniţial pentru că înainte aveam de la puţ”, a precizat administratorul cu privire la acuzele că nu ar exista apă caldă şi rece în bloc. (VEZI AICI: Declaraţii exclusive. Şerban Huidu, acuzat că îşi terorizează chiriaşii: ”Ne-a tăiat curentul şi…”)

Matei Dinescu susţine că blocul dispune de o centrală de ultimă generaţie, marca Lamborghini, care funcţionează ireproşabil. Administratorul a mai spus că locatarul a dorit să se debranşeze şi, pentru că nu a fost lăsat, a început un adevărat scandal.

„Revin… Deci 17 procese doar cu Administraţia. Că vrea chei de la toate spaţiile comune, că vrea loc de parcare unde este curtea noastră. Păi dar sunt 421 de proprietari, numai de apartamente. Nu mai vorbesc de magazinele de la parter. El vrea loc de parcare. Problema a plecat când a spus că vrea să se debranşeze de la al doilea apartament. Mi-a spus: «Eu o să cumpăr tot blocul, toată Scara A vreau să fie a mea, eu cu asta mă ocup, am peste 50 de apartamente şi pe timp de iarnă nu vreau să plătesc căldură». Îmi pare foarte rău, dar toate normativele spun că apartamentele trebuie să rămână la o temperatură de cel puţin 17 grade. Iar dacă nu ai căldură pe timp de iarnă, înseamnă că furi căldură de la vecini şi dereglează absolut tot. Noi avem centrală proprie, Lamborghini, 2006-2007 pusă în funcţiune, am rapoartele de expertiză de la arzătoare, randament 92-94% la toate trei. Deci centrala funcţionează fără nicio problemă. El a spus că nu-l interesează, că vrea să se debranşeze. L-am refuzat şi de atunci a început scandalul”, a spus Matei Dinescu.

Matei Dinescu îl acuză pe locatarul nemulţumit: „A dat în judecată 43 de persoane din bloc!”

Administratorul blocului din Piaţa Romană l-a acuzat pe locatar că a executat lucrări fără autorizaţie de construcţie, în condiţiile în care zona este protejată istoric. Matei Dinescu mai susţine că bărbatul cu care se află în scandal este procesoman.

„Zona Magheru este protejată istoric. Nu ai voie să faci absolut nicio modificare. El a spart faţada pentru că apartamentul lui era prevăzut cu un geam lateral, în logie. Administraţia a făcut sesizare şi a primit amendă 8.000 de lei. A contestat-o în Tribunal şi acum are de plată 3.000 de lei. Şi se judecă în continuare. Ca să poată să-şi tragă apă separat şi ţeavă de gaz a perforat planşeele imobilului de la etajul 2 până la subsol, găuri mari de trei ţoli fără acord şi fără să întrebe pe nimeni. Am chemat poliţia şi de atunci a început totul. A dat în judecată 43 de persoane din bloc pentru a-i da acordul pentru ţeava de gaz pentru că, altfel, va cere daune morale de 10.000 de lei pentru că nu-şi poate folosi apartamentul. A obţinut câteva semnături, ce poţi să-i ceri unei femei de 90 de ani? Se duce la serviciu la oameni, stă pe capul lor, este foarte insistent”, a spus administratorul. (CITEŞTE ŞI: Anca Badiu, în război cu vecinii)

Matei Dinescu îl mai acuză pe locatar de furt şi a explicat că a închis parcul din spatele blocului pe timpul nopţii din cauza faptului că acolo se petrec lucruri incredibile.

„Anul trecut, în noiembrie, ne-a furat camerele de luat vederi, că sunt puse ilegal. Iar a doua zi a băgat în broasca de la uşă super glue cu beţe de chibrituri. Glume de copil. I-am spus că nu are nici glume de grădiniţă. A furat două rânduri de camere. Are plângere penală. A plecat poliţia, am schimbat uşa, după care a doua zi a procedat la fel. Iar am chemat poliţia, altă plângere penală. După două săptămâni am pus alte camere, m-am înscris la protecţia datelor, care mi se pare o stupizenie. Pentru că mai mult de 10 zile nu se păstrează înregistrările, se şterg. Noi închidem porţile aici pentru că este un adevărat dezastru vara aici. Sex, scandal… De la ora 22 până la 6 dimineaţa se închid porţile. Iar el ne-a dat în judecată şi pentru porţi, că le închidem ilegal. Omul are, pur şi simplu, nişte probleme”, a mai spus Matei Dinescu, administratorul blocului din Piaţa Romană, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România

Foarte probabil, întregul litigiu se va rezolva în instanţă. Pentru că, este clar, între părţi sunt şanse minime să existe înţelegere. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO