Declaraţii exclusive. Şerban Huidu, acuzat că îşi terorizează chiriaşii: ”Ne-a tăiat curentul şi…”

Publicat: 19/10/2017 | 00:00

Şerban Huidu ar fi făcut o criză de nervi şi şi-ar fi înjurat chiriaşii din vila pe care o deţine în zona Eroilor din Capitală, din cauza unui aparat de aer condiţionat stricat şi pentru că anumite persoane ar fi aruncat chiştoace de ţigări pe balcon. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile incidentului. (CITEŞTE ŞI: Şerban Huidu, afirmaţii şocante despre psihologi: "Să-i... câinii")

Şerban Huidu a câştigat bani frumoşi la viaţa lui şi a făcut investiţii serioase, în special în imobiliare. În prezent, “cârcotaşul” este proprietarul mai multor imobile. Una dintre vile, aflată în zona Eroilor din Capitală, a fost, în mare parte, închiriată. Cei care s-au mutat acolo l-ar fi scos, însă, din sărite pe Şerban. 

Surse apropiate situaţiei au declarat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că Şerban Huidu ar fi făcut o adevărată criză de nervi în momentul în care a observat că unul dintre aparatele de aer condiţionat s-a defectat. De aici până la un scandal în toată regulă, n-a mai fost decât un pas.

Vedeta s-ar fi dus glonţ la etaj, ar fi tras siguranţele şi ar fi început să înjure ca la uşa cortului. În plus, i-ar fi acuzat pe chiriaşi că-şi bat joc de vila sa şi că vor să o distrugă. (VEZI AICI: Replica halucinantă a lui Marian Godină către Şerban Huidu, la momentul teribilului accident de la Timişul de Sus: ”Dacă aş putea, ţi-aş trage un glonţ în cap”)

“A făcut un scandal monstru. A urcat, ne-a tăiat curentul de la siguranţe şi a început să ţipe, să înjure: «Bă, voi vedeţi casa asta? Vă băgaţi @#$ în munca mea. Eu nu am luat un leu credit pentru ea, am modernizat-o din banii mei». Şerban Huidu a închiriat unei firme mici ultimul etaj şi mansarda. Era supărat că era un aer condiţionat stricat şi curgea apă pe jos, că îi distruge casa. A strigat la toată lumea. Mai era nemulţumit de faptul că i-a lăsat pe chiriaşi să fumeze pe balcon, dar că aceştia au aruncat chiştoacele pe geam, iar grădina este plină cu mucuri de ţigară. După care a tras siguranţele la loc şi a plecat. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cei care au asistat la scandal au fost şocaţi”, ne-a povestit una dintre persoanele care a fost de faţă, întâmplător, la întreaga scenă. (NU RATA: S-a plâns unei colege că e ”hărţuită”. Huidu a terorizat o hostesă: ”Ai fundul prea mare!”)

Şerban Huidu, accident grav în 2011

Şerban Huidu a devenit celebru pentru emisiunea „Cronica cârcotaşilor”, pe care a realizat-o multă vreme alături de Mihai Găinuşă. Huidu şi Găinuşă au încheiat colaborarea în 2015, iar în prezent, potrivit ultimelor informaţii, nici nu îşi mai răspund la telefon (DETALII AICI).

Spre finele anului 2011, viaţa lui Şerban Huidu a fost zguduită din temelii, în momentul în care a fost implicat într-un grav accident rutier. Mai exact, pe 16 octombrie 2011, realizatorul TV se deplasa cu familia spre Braşov, la volanul unei maşini de teren, când a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un alt autoturism. Dacă soţia şi cei doi copii ai lui Huidu, aflaţi în maşină, au scăpat teferi, pasagerii celuilalt autovehicul şi-au pierdut, atunci, viaţa. (CITEŞTE ŞI: Reacţia uluitoare a lui Şerban Huidu despre şoferii care nu respectă regulile! A fost în aceeaşi situaţie, când a ucis trei oameni!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...