Adela Popescu, criticată pentru kilogramele în plus: “Mai slăbește nițel, că te face doamna Amalia”. Ce replică a avut fosta soție a lui Ilie Năstase

Publicat: 19/10/2019 | 13:30

Adela Popescu a fost criticată pentru kilogramele în plus cărora le-a declarat război la câteva luni bune după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Prezentatoarea de la Pro TV a ajuns în această situație după ce s-a pozat alături de Amalia Năstase, care a reușit să slăbească până acum 32 de kilograme datorită unei diete stricte. Prima care i-a dat replică celei care a lăsat un comentariu răutăcios la adresa Adelei Popescu a fost celebra femeie de afaceri, care, în trecut, a fost soția lui Ilie Năstase.

Citește și: Adela Popescu, în culmea fericirii. A făcut anunțul la 10 luni după ce a devenit mamă pentru a doua oară

Amalia Năstase, dieta care a ajutat-o să slăbească 32 de kilograme

Ani la rând Amalia Năstase a pierdut lupta cu kilogramele, însă, de mai bine de șapte luni, ea le-a declarat război total și a reușit să slăbească 32 de kilograme! Medota? Ei bine, celebra femeie de afaceri a primit ajutorul medicului Giuseppe Castaldo, care i-a dat o dietă personalizată, la care a adăugat o mulțime de suplimente. Fosta soție a lui Ilie Năstase a mers ieri în platoul emisiunii “Vorbește Lumea”, unde a vorbit despre experiența care a transformat-o total și a spus la ce alimente a renunțat și ce secrete de frumusețe a folosit.

“Eu am luat foarte multe suplimente, pe lângă ce manacam în timpul acestei diete și astfel nu am avut pofta de nimic. Datorita colagenului nu mi s-au lăsat anumite chestii – fața, burta. Sunt 32 de kg totuși. Acum nu mănânc pâine și dulciuri, iar mâncarea o mănânc în cantități mici”, a dezvăluit Amalia Năstase în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea” de la Pro TV.

Adela Popescu, criticată pentru kilogramele: “Mai slăbește nițel, că te face doamna Amalia”

La finalul interviului, Amalia Năstase s-a fotografiat împreună cu Adela Popescu și Gabriel Coveșeanu, dar și noua lor colegă și a făcut publică imaginea. Claudia, o internaută, a comentat imediat: “Măi, Adelutza, mai slăbeste nițel, că te face dna Amalia🤪”. Deși, de obicei, le răspunde internauților, de data aceasta, prezentatoarea Tv nu a reacționat. În schimb, fosta soție a lui Ilie Năstase a replicat: “Claudia, e superbă, tocmai a născut. Mie mi-a luat 4 ani să slăbesc”.

Citește și: Adela Popescu, în lacrimi de bucurie de ziua ei! Ce surpriză i-a făcut Radu Vâlcan înainte ca prezentatoarea să ajungă la emisiunea de la Pro TV

După acel comentariu acid la adresa Adelei Popescu au început să curgă mesaje pozitive atât pentru frumoasa prezentatoare, cât și pentru Amalia Năstase care arată splendid, după cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului. În plus, Claudia, femeia care a criticat-o pe prezentatoarea TV și-a schimbat atitudinea și a spus într-un alt comentariu: “Era o glumă, @amalianastase. Bravo pentru reușită! Nu a fost un comment negativ și o glumă”.

Citește și...