Adelina Pestrițu, din nou mamă! A făcut anunțul despre a doua sarcina

Publicat: 16/10/2019 | 15:20
Adelina Pestrițu, din nou mamă! A făcut anunțul despre a doua sarcina

Adelina Pestrițu se consideră o femeie împlinită, are o familie frumoasă, alături de soțul ei și fiica lor, Zenaida Maria. Însă o altă mare surpriză se profilează la orizont, cum se spune, fiindcă frumoasa vedetă intenționează… să mai aducă pe lume un copil. 

Dezvăluiria a fost făcută în timp ce mărturisea că intenționează să meargă în luna de miere și este posibil să fie însărcinată. „N-am plecat, n-am ajuns să ne facem luna de miere. Sperăm să fie în curând în Maldive. Dar, având în vedere că peste o săptămână suntem din nou naşi, nu prea putem să ne facem planuri, pentru că trebuie să trecem peste această perioadă agitată, avem foarte multe evenimente, trebuie să aflud dacă plec la L.A., dacă nu plec, ce se întâmplă…

Poate îl ducem în prima lui vacanţă, cum a fost şi Zeny, când avea patru-cinci luni în burtica mea, la New York. Deci e foarte posibil. Nu ştim încă, barza încă nu mi-a dat nicio veste, este foarte secretoasă barza asta. Eu tot insist s-o trag de limbă, dar văd că nu-mi dă nicio veste. Suntem în proces de facere„, a declarat Adelina Pestrițu pentru okmagazine.ro.

Adelina Pestrițu și Virgil Ștebelea, părinți spirituali

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea au devenit din nou părinți… desigur, spirituali! Într-un mesaj plin de iubire, vedeta a spus ce nume a primit micuța prințesă alături de care s-a fotografiat împreună cu soțul ei, dar și că aceasta a primit nota maximă din partea medicilor. La câțiva pași de proaspăta mămică, fosta prezentatoare TV a promis că îi va fi alături pentru totdeauna micuței sale finuțe.

“Vă anunțăm oficial că suntem din nou părinți. Spirituali, de data aceasta. 🥰Micuța Elissabeth s-a născut sănătoasă și a primit nota 10 la naștere. Abia așteptam să o creștinăm și să-i fim alături la bine și la greu o viață întreagă. ♥️ #parents #babygirl” este mesajul scris de Adelina Pestrițu pe contul ei de Facebook, dar și pe Instagram.

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Steblea NU pleacă în luna de miere după nuntă. Fosta prezentatoare de la Kanal D a spus care sunt adevăratele motive

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, printre primele vedete care i-au felicitat pentru cei doi se numără Oana Roman, care i-a lăsat următorul comentariu comentariu: “👍👍👍🎉🎉🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Bine ai venit, minune!”.