Adelina Pestrițu, în grațiile Iuliei Albu, pe covorul roșu: ”Bravo ei, a reușit acest lucru!”

Publicat: 17/11/2019 | 17:27

Adelina Pestriţu a participat, în urmă cu doar câteva zile, la marele eveniment E! People Choice Awards, desfășurat la Los Angeles. Iar acolo s-a făcut remercată nu doar prin frumusețea ei, ci și prin rochia neagră despicată, lucrată manual și care a intrat chiar în grațiile severei Iulia Albu.

Temutul fashion-critic Iulia Albu a analizat toate rochiile care s-au perindat pe covorul roșu, iar de cea a Adelinei nu a avut prea mult de comentat, scrie Click.ro. (CITEȘTE ȘI: ADELINA PESTRIȚU, SURPRIZĂ INEDITĂ PENTRU SOȚUL EI! VIRGIL STEBLEA ȘI-A PETRECUT ZIUA DE NAȘTERE ÎN LAS VEGAS)

„Mă bucur foarte mult că, uite, cineva nu foarte prost îmbrăcat a participat la acest eveniment şi din partea României. Nu, nu este ca un titlu de glorie pentru ca nu s-a inventat penicilina, nu s-a salvat planeta, nu s-a vindecat cancerul. Din fiecare ţară a fost ales un influencer. Bravo, Adelinei că a reuşit acest lucru şi pentru că, să fim serioşi, oricare dintre noi şi-ar fi dorit să ajungă pe covorul roşu şi să îşi facă poză cu Kim Kardashian”, a comentat Iulia Albu. (VEZI AICI: ADELINA PESTRIȚU, ÎN LACRIMI DUPĂ CE A FOST PREMIATĂ LA GALA PEOPLE’S CHOICE AWARDS. CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE A AJUNS LA HOTEL! VEDETA NU A PUTUT SPUNE NICIUN CUVÂNT DIN CAUZA PLÂNSULUI)

Adelina Pestrițu, rochie care a întors privirile pe covorul roșu

Rochia Adelinei Pestrițu a fost creată la casa de modă MMarquise. Nu mai puţin de 16 croitorese au lucrat la ea timp de şase zile. Rochia a necesitat 300 de ore de muncă, a fost confecţionată manual în proporţie de 80 la sută, iar ca materiale s-au folosit tafta şi tulle. 2000 de cristale au fost aplicate pe piesa vestimentară, 200 de franjuri, de asemenea, lucraţi manual şi au fost aplicate 100 de pene de mâinile dibace ale croitoreselor. (NU RATA: ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE ADELINA PESTRIȚU A VORBIT ROMÂNEȘTE PE COVORUL ROȘU DIN LOS ANGELES)

„Ceea ce a reprezentat un stres major a fost transportarea rochiei în America. Este atât de grea și are detalii prețioase care nu permit împachetarea ei, iar în avion, pe umeraș, nu ne era permis să o introducem. Astfel, am luat o geantă mare special pentru ea, unde aproape în lacrimi am împachetat-o ușor și am tras fermoarul cu sudoarea frunți. Nici nu mai are sens să vă povestesc despre acele pe care am stat în avion până la destinație, la gândul că s-ar putea pierde tocmai geanta cu rochia mea pentru eveniment. Imaginați-vă ce s-ar fi putut întâmpla. Uraganul Katrina era pistol cu apă pe lângă mine”, a povestit Adelina pe blogul ei, edamagazine.ro.

Citește și...