Adelina Pestrițu, surpriză inedită pentru soțul ei! Virgil Steblea și-a petrecut ziua de naștere în Las Vegas

Publicat: 14/11/2019 | 16:20

Aflată într-o vacanță minunată pe meleagurile Statelor Unite împreună cu soțul ei, Adelina Pestrițu l-a surprins pe acesta într-un mod inedit atunci când i-a spus ce cadou a pregătit pentru ziua lui de naștere. Vedeta și Virgil Steblea se află zilele acestea în Las Vegas după ce, în urmă cu patru zile, fosta prezentatoare a primit trofeul pentru pentru Cel Mai Bun Influencer din România în cadrul ceremoniei E! People’s Choice Awards.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu a vorbit românește pe covorul roșu din Los Angeles

Adelina Pestrițu, surpriză inedită pentru soțul ei,Virgil Steblea

Ieri, soțul Adelinei Pestrițu a împlinit o frumoasă vârstă, iar fericitul eveniment a fost sărbătorit în Las Vegas, unde au poposit pentru câteva zile. Spre seară, după ce s-au bucurat de priveliștile superbe din Valley of Fire State Park, ei s-au retras în camera de hotel de lux, unde Virgil Steblea a primit un cadou inedit… Este vorba despre un dar pe care orice bărbat și-l dorește, de fapt, în fiecare zi, nu doar de ziua lui de naștere. Gata cu suspansul: frumoasa lui soție i s-a dăruit într-o lenjerie intimă neagră și extrem de provocatoare. Fosta prezentatoare TV a postat două poze pe Instagram cu ea în ținuta sexy și a scris următorul mesaj în dreptul lor: “De ziua soțului, m-am gândit ce aș putea să-i ofer, dar am ajuns la concluzia că cel mai bun cadou sunt eu, într-un set de lenjerie (…). Happy Birthday, husband! 🤪🇺🇸🖤 #birthdayboy #husband #gift (…)”. La poza făcută publică recent de sărbătorit, Adelina Pestrițu i-a lăsat un comentariu emoționant: “♥️♥️♥️♥️ Sotul meu minunat! Te iubesc mult! La multi ani, @steblea.virgil”, iar acesta i-a răspuns: “@adelina.pestritu, te iubesc!!💛💛”.

Citește și: Adelina Pestrițu, în lacrimi după ce a fost premiată la gala People’s Choice Awards. Ce s-a întâmplat după ce a ajuns la hotel! Vedeta nu a putut spune niciun cuvânt din cauza plânsului

Adelina Pestrițu a dezvăluit detalii intime din relația cu soțul său

În urmă cu câteva ore, fanii cuplului au fost martori la o scenă intimă care s-a derulat în viața lor. Toate acestea s-au petrecut după ce Adelina Pestrițu a publicat pe contul ei de Instagram imaginea de mai jos. Ei bine, poza a fost realizată în timp ce vedeta și soțul său au vorbit cu fiica lor, Zeny, prin intermediul unei rețele de socializare. Atenția unor internauți nu a fost asupra mesajului emoționant scris de focoasa brunetă, respectiv: “Dor de tine♥️ #facetime #love #babygirl”, ci asupra ipostazei în care ea apare alături de Virgil Steblea. Zâmbitori și feciriciți, cei doi sunt în pat, acoperiți doar de un cearșaf alb… După cum puteți vedea într-una dintre fotografiile din galeria foto a articolului, unii dintre fani le-au scris că “lucrau” la conceperea celui de-al doilea bebeluș. După cum puteți vedea, Adelina Pestrițu a răspuns imediat la comentariul unei internaute.

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea, în timp ce vorbeau prin video call cu fiica lor © Instagram
Adelina Pestrițu și Virgil Steblea, în timp ce vorbeau prin video call cu fiica lor © Instagram

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea au o fetiță împreună

Adelina Pestrițu a devenit soția afaceristului Virgil Steblea pe 3 iulie 2019, iar la cununia civilă au participat doar nașii lor – și într-un articol postat pe blogul său, vedeta a mărturisit motivul pentru care a ales acea dată ca să își unească destinul cu partenerul ei de viață. Ei au o fetiță împreună, care a venit pe lume pe 3 august 2018. Fiica lor, Zenaida-Maria, s-a născut în urma unei operații de cezariană.

Citește și...