Adelina Pestriţu, prima apariţie la TV după ce a anunţat că este gravidă: „Ne-am panicat…”

Publicat: 02/02/2018 | 15:35

Adelina Pestriţu a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunţat că este gravidă în trei luni. Ea şi iubitul ei, Virgil Steblea, nu-şi mai încap în piele de fericire de când au aflat că vor deveni părinţi. Bruneta a mărturisit că traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Vedeta a făcut şi primele declaraţii despre sarcină, într-o emisiune TV.

„Îmi este tare dor de voi! Vreau să vă mulţumesc pentru urările sincere. Întotdeauna a fost o plăcere să stau de vorbă cu voi. E o zi cu dublă sărbătoare, fac 31 de ani şi am dat şi vestea cea mare. Am ţinut-o secret. Ne-am pus de acord să ţinem secret pentru că important este ca bebeluşul să fie bine. Nu sunt chiar o pacientă foarte relaxată, stresez medicul până la epuizare. N-am ştiut dacă să mă ocup de mine sau de el, să nu leşine! Ne doream foarte mult acest bebeluş şi când ama flat, emoţiile ne-au copleşit. Nu ştiam ce să facem, ne-am panicat, a fost un amalgam de bucurie şi panică şi am zis: Ok, acum ce facem?! Nu pot să vă descriu exact procesul, cum s-a întâmplat să rămân însărcinată, dar pot să vă spun că repede e atunci când considerăm noi că e repede. Între noi e o iubire sinceră, necondiţionată, e un sentiment pur. Am putut să spunem că e cazul să trecem la următorul pas. O să vin cu nişte pofte la pachet…”, a mărturisit Adelina Pestriţu, la Kanal D. ( NU RATA Ce i-a transmis Speak fostei sale iubite, Adelina Pestriţu, după ce anunţat că va deveni mămică: “Ştiu că…“)

Adelina Pestriţu şi Virgil Steblea formează un cuplu din primăvară anului trecut, dar au fost întotdeauna foarte discreţi şi nu s-au afişat deloc. Azi, bruneta a făcut marele anunţ postând o imagine cu iubitul ei, Virgil Steblea, alături de mesajul în care îşi anunţa fanii că este gravidă. (Citeşte şi Mesajul lui Liviu Vârciu, după ce a aflat că fosta soţie e însărcinată: „Pe bune? Acum, serios…”)

 

Citește și...