EXCLUSIV. Mesajul lui Liviu Vârciu, după ce a aflat că fosta soţie e însărcinată: „Pe bune? Acum, serios…”

Publicat: 02/02/2018 | 12:41

Contactat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Liviu Vârciu a vorbit în exclusivitate despre sarcina Adelinei Pestriţu. Carismaticul prezentator i-a transmis un mesaj fostei soţii, care a anunţat astăzi că este însărcinată în trei luni.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu a făcut anunţul: e GRAVIDĂ! Cine e tatăl copilului

Citeşte şi: Ce i-a transmis Speak fostei sale iubite, Adelina Pestriţu, după ce anunţat că va deveni mămică: “Ştiu că…“

La începutul convorbirii, fostul soţ al Adelinei Pestriţu a făcut o glumă, însă, în cele din urmă, Liviu Vârciu a făcut o mărturisire scurtă şi la obiect despre minunea care se întâmplă în viaţa frumoasei vedete.

Citeşte şi: Cum arată Adelina Pestriţu însărcinată în luna a treia! Şi-a ascuns bine sarcina

„Dacă are legătură cu Adelina Pestriţu care e însărcinată…. Pe bune? Şi la bătrâneţe o să fiu sunat să mi se spună că Adelina Pestriţu are Alzheimer…?!? Da, acum serios, să fie într-un ceas bun! Mă bucur pentru ea.”, a declarat Liviu Vârciu în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Artistul şi Adelina Pestriţu au fost căsătoriţi doar un an, din 2009 până în 2010.

Liviu Vârciu se iubeşte în prezent cu Anda Călin. Fostul „iepuraş” Playboy l-a făcut tătic pentru a doua oară. Micuţa Anastasia Maria s-a născut pe 25 septembrie 2017. Artistul mai are, dintr-o relaţie anterioară, cea cu Ami Teiceanu, o fetiţă adolescentă pe nume Carmina Maria.

Citește și...