Anul 2018 a început cu o veste explozivă în lumea din showbiz! Cunoscuta realizatoare TV Dana Grecu şi-a anunţat divorţul de bărbatul cu care era căsătorită de aproape 20 de ani, după ce a mărturisit că se numeşte Dana Chera. Bogdan Grecu are deja o nouă parteneră, despre care a mărturisit public că este "fata din vis". Iubita lui se numeşte Ioana Toma şi, în timp ce i-a făcut o declaraţie de dragoste, a dezvăluit că relaţia lor este mult mai veche.

Fostul soţ al prezentatoarei TV a fost etichetat ieri într-o poză de partenera sa, căreia i-a mărturisit public că o iubeşte, chiar dacă nu a folosit cele două cuvinte de care, cei mai mulţi dintre bărbaţi se feresc. Acest lucru s-a întâmplat cu câteva ore înainte ca Dana Chera să anunţe despărţirea de Bogdan Grecu.

"Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!", i-a scris Bogdan Grecu iubitei sale, la scurt timp după ce bruneta apetisantă a pus un selfie cu ei pe internet.

Din mesajul lăsat de partenera lui se înţelege că relaţia dintre fostul soţ al realizatoarei de la Antena 3 şi Ioana Toma durează de câţiva ani.

"Când visurile noastre devin realitate după atâţia ani! A meritat aşteptarea!" e comentariul lăsat de Ioana Toma pe pagina ei de Facebook.

Prietenii celor doi i-au felicitat public pentru decizia luată.

Povestea de dragoste dintre prezentatoarea de la Antena 3 şi Bogdan Grecu a început pe când ea era în clasa a XI-a şi a fost dragoste la prima vedere. În urma mariajului lor care a durat mai bine de două decenii s-au născut un băiat şi o fată. David are 14 ani şi îi seamănă tatălui său, plăcându-i sportul, şi Mihaela, de 11 ani, care preferă muzica şi care seamănă cu prezentatoarea TV.

Citeşte şi: Detalii surprinzătoare despre căsnicia cu Bogdan Grecu a nervoasei prezentatoare TV. Ar fi fost înşelată, dar era o soţie supusă: "Ea şi copiii îi sunt subordonaţi, părerea lui fiind prioritară"

Vă reamintim că Dana Grecu a mărturisit public ieri că a început un nou capitol în viaţa ei, fără tatăl copiilor, ei, Bogdan Grecu.

Citeşte şi: Dana Grecu, anunţ şocant, în direct: „De azi mă cheamă Dana Chera... E un nou început”

Ioana Toma şi Bogdan Grecu şi-au făcut ieri declaraţii de dragoste în public. Sursa foto: Facebook
Ioana Toma şi Bogdan Grecu şi-au făcut ieri declaraţii de dragoste în public. Sursa foto: Facebook

Citeste despre:dana grecu, divort, dana grecu divort, dana grecu divorteaza, david, mihaela, dana chera, bogdan grecu, ioana toma, relatie, ani, asteptarea, fata din vis


Share On Facebook