Detalii surprinzătoare despre căsnicia cu Bogdan Grecu a nervoasei prezentatoare TV. Ar fi fost înşelată, dar era o soţie supusă: „Ea şi copiii îi sunt subordonaţi, părerea lui fiind prioritară”

Publicat: 04/01/2018 | 12:28

Dana Chera a fost căsătorită cu Bogdan Grecu timp ce mai bine de douăzeci de ani. Ei îl au împreună pe David, care are 14 ani şi pe Maria, de 11. Într-o carte scrisă de o colegă de breaslă, prezentatoarea de la Antena 3 a dezvăluit că este o "soţie supusă", deşi în emisiuni este foarte certăreaţă şi nervoasă. În prezent, afaceristul din Piteşti trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără pe care o cheamă Ioana Toma.

Citeşte şi: Adevărul despre divorţul Danei Grecu! Soţul ei rupe tăcerea! Bogdan se iubeşte deja cu altă femeie: „Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!”

 Jurnalista Ioana Mandache a oferit detalii despre viaţă intimă a Danei Grecu în volumul  „Poveşti de dragoste ale vedetelor”. Cartea a apărut în urmă cu câţiva ani, potrivit aktual24.ro.
 
 „Relatia ei de dragoste, că şi destinul ei păr desprinse dintr-o poveste aflată sub semnul iubirii. Jurnalistă, care în fiecare seară e incisivă şi extrem de justiţiară la emisiunile ei, crede foarte mult în drumul propriu pe care ştie să-l urmeze cu intuiţie, dar având şi noroc, călăuzită parcă de ceva puternic şi invizibil din afară ei”, a scris Ioana Mandache.
 
 Jurnalista a mărturisit că Dana şi Bogdan Grecu s-au cunoscut pe când realizatoarea de la Antena 3 era în liceu, iar afaceristul, ofiţer în armată.

 „Pe soţul sau, Bogdan, l-a cunoscut în clasa a XI-a. A fost dragoste la prima vedere, o întâlnire a două suflete ce alcătuiesc un întreg şi care sunt împreună de peste 20 de ani. În acea perioadă, el lucra ca ofiţer în armată, iar în momentul de faţă se ocupă de afaceri, având o firmă proprie”, a mai relatat Ioana Mandache.

Citeşte şi: Dana Grecu, anunţ şocant, în direct: „De azi mă cheamă Dana Chera… E un nou început”

„Acestuia îi plac şi sporturile extreme, iar ea îi poartă de grijă atunci când merge într-o asemenea expediţie şi recunoaşte că are emoţii de fiecare dată. Succesul şi longevitatea relaţiei se bazează pe iubire, dar şi pe faptul că fiecare are libertatea de mişcare şi propriul univers. Au împreună doi copii, pe David, de 11 ani, care îi seamănă tatălui sau, plăcându-i sportul, şi pe Mihaela, de 7 ani, care preferă muzică şi care seamănă cu mamă, care este foarte mândră de copii şi recunoaşte că cei doi reprezintă echilibrul ei şi că îi dau un fel de putere supraomenească că să meargă mai departe şi să descopere bucuriile unei vieţi tihnite de familie, se arată în cartea „Povesti de dragoste ale vedetelor”, scrisă de Ioana Mandache.
 
„(n.r.: Dana Chera) Recunoaşte cu sfială şi mândrie că soţul este şeful casei. Iar ea şi copiii îi sunt subordonaţi, părerea lui fiind prioritară. Mărturiseşte că nu ar putea face nimic fără familia ei, care o ajută să se simtă împlinită şi să trăiască sub zodia iubirii. La bătrâneţe se vede alături de familia ei, într-o casă bătrânească, pe care şi-o construieşte lângă Piteşti. Acea casă trebuie să aibă neapărat o prispă. Dana se vede stând acolo înconjurată de toţi cei dragi”
, a mai consemnat jurnalista.

Citește și...