Adolescenta incendiată de monstrul din Mehedinți a fost operată din nou! Ce au dezvăluit medicii după intervenția chirurgicală

Publicat: 30/06/2020 | 21:57
Adolescenta incendiată de monstrul din Mehedinți a fost operată din nou! Ce au dezvăluit medicii după intervenția chirurgicală

Adolescenta incendiată de monstrul din Mehedinți a fost operată din nou. Iar la câteva ore după ce intervenția chirurgicală s-a încheiat, medicii au făcut dezvăluiri despre starea ei de sănătate. În urmă cu aproape două săptămâni, fata a ajuns la spital cu arsuri pe 90% din suprafața corpului, iar au fost zile bune în care ea a respirat doar cu ajutorul aparatelor.

Citește și: Tânăra incendiată de bărbatul pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare se află în stare gravă la spital. “Are șanse minime de supraviețuire”

Adolescenta incendiată de monstrul din Mehedinți a fost operată din nou

Conform celor mai noi informații în cazul copilei de 17 ani, incendiată de Ion Cristian Turnagiu, a fost operată pentru a treia oară. Doctorii care se ocupă de ea au spus că starea sa de sănătate s-a ameliorat. În plus, adolescenta a fost mutată pe secția de Chirurgie plastică, relatează a1.ro.

Nu rata: El este bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți! Ion Cristian Turnagiu plănuia să se sinucidă. Ce mesaj a postat pe Facebook înainte să își pună planul diabolic în aplicare

Ion Cristian Turnagiu a murit după ce a încercat să își pună capăt zilelor în celulă

În urmă cu cinci zile, criminalul din județul Mehedinți a încercat să își încheie socotelile cu viața în timp ce se afla în celula sa; el s-a folosit de propria lenjerie intimă.

“Colegii de la ambulanţă l-au găsit acolo în stop. L-au resuscitat minute în şir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă. A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără şanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade şi nu coboară de niciun fel şi care este un semn că creierul nu mai lucrează”, a declarat Radu Iman, managerul Spitalului Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, pentru Mediafax.

La scurt timp după ce a fost adus la spital din arestul Poliţiei Mehedinţi, Ion Cristian Turnagiu a murit. Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă în 1994, fiind vinovat de comiterea a patru crime. În realitate, însă, el a luat cinci vieți, pentru că, printre victimele ucise, a fost o femeie însărcinată. Cu toate acestea, suspectul s-a bucurat anul trecut de libertate după ce a beneficat de recursul compensatoriu.

Citește și...