Alexandra Stan, pictorial HOT într-un costum de baie transparent și decupat în zona intimă. Ce critici acide a primit

Autor: A.N.
Publicat: 15/01/2019 | 12:15

Val de critici acide la adresa cântăreței Alexandra Stan! Totul a pornit după ce artista a împărtășit câteva dintre imaginile surprinse în timpul unui pictorial realizat în casa în care își trăiește povestea de dragoste alături de partenerul său de viață. În pozele HOT ea apare în timp ce este îmbrăcată într-un costum de baie transparent, de culoare vede neon și decupat în zona intimă.

Citește și: Aflată în Canada, Alexandra Stan a cântat pentru femeile abuzate

Alexandra Stan, pictoriat HOT într-un costum de baie transparent și decupat în zona intimă

Deși în ultimii ani este criticată pentru fotografiile extrem de sexy pe care le face publică, Alexandra Stan nu renunță la acest obicei în 2019. Recent, ea a urcat pe conturile ei de Instagram și Facebook mai multe poze în care este îmbrăcată într-un costum de baie verde neon, care este transparent și foarte decupat în zona intimă. La una dintre imaginile publicate de cântăreață le-a dat replica internauților care au criticat-o dur: “Da, iubesc să fiu sexy și îmi place să arăt acest lucru! Nu îmi este rușine și nu am de ce să mă simt rău pentru acest lucru. Vă voi arăta multe în #2K19, așa că liniștiți-vă, scutiți-mă de comentariile voastre negative! 💚#talktothehand #peace 🤟🏼#cheeryourbody 🍀”.

Printre sutele de comentarii strânse la fotografiile HOT, cântăreața a primit și o ofertă din partea unui grup de influenceri.

“Bună, Alexandra ❤️ Noi ar trebui să muncim și să colaborăm (…) 😍🔥”, “Păcat că te dezbraci prea mult, ești cântăreață, nu, sex simbol sau mai știu eu ce”, “Nu băga în seamă toți prietenii «Andrei»; toți sunt niște invidioși. Ești o frumoasă și o învingătoare, tu trăiește-ți viața la standardele vedetelor mondiale, pentru că asta ești… un superstar!!!!”, “Mi-am pierdut și ultimul dram de interes pentru tine. Mare păcat. Ți-ai risipit efectiv talentul. Unfollow. Nu mai este nimic interesant de urmărit pe pagina ta.”, “Te iubim, iar tu știi asta” sunt cinci dintre comentariile lăsate de internauți la postările vedetei.

Cu câteva ore înainte să se încheie 2018, Alexandra Stan a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: “Am avut un an plin și complex, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Sunt foarte recunoscătoare pentru experiențele prin care am trecut până acum și le aștept cu nerăbdare și pe cele ce vor urma. Tot ceea ce vreau să îi cer lui Dumnezeu este să îmi dea sănătate și înțelepciune, pentru a ajunge să găsesc iubirea și pacea. Acestea sunt cele mai importante dorințe ale mele pentru 2019”.

Citește și: Christina Ich a răbufnit în public, după ce Alexandra Stan i-a atras atenția: “Este un drog, așa cum alcoolul și antidepresivele”

Alexandra Stan a fost cerută în căsătorie de partenerul ei

Alexandra Stan s-a născut pe 10 iunie 1989 în Constanţa. Ea a devenit celebră odată cu lansarea melodiei “Mr Saxobeat”. După un imens succes internaţional, artista a trecut printr-o perioadă grea când a fost bătută de impresarul său, care îi era şi iubit în acelaşi timp. Din august 2015, Alexandra Stan trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr pe care-l cheamă Bogdan Stăruială.

Citește și...