Alexandra Stan vorbește despre viața sentimentală: „Nu-mi place să fiu îmblânzită”

Autor: A. D.
Publicat: 10/02/2020 | 18:11
Alexandra Stan vorbește despre viața sentimentală: „Nu-mi place să fiu îmblânzită”

Alexndra Stan este una dintre cântărețele din România care a reușit să aibă un succes răsunător atât în țară cât și în strainătate. A cucerit  publicul cu piesele ei și s-a menținut în topuri.

Dacă partea profesională a mers mereu bine pentru Alexandra Stan, viața personală a fost mai anevoioasă, iar artista a trecut prin unele momente destul de dificile.  Acum lucrurile pare că s-au aranjat pentru ea. (CITEȘTE ȘI: FĂRĂ NICIO RUȘINE! IMAGINI CU ALEXANDRA STAN DEZBRĂCATĂ, FĂCUTE PUBLICE ASTĂZI)

Cântăreața a făcut câteva declarații despre partenerul actual de viață, despre cum privește ea o relație și felul în care o văd bărbații. Ea a mărturisit că este o persoană libertină, care nu se lasă ușor domolită, dar care poate să fie și o soție ideală, pentru persoana potrivită. (VEZI ȘI: ALEXANDRA STAN A SPUS ADEVĂRUL DESPRE FILMULEȚUL CU EA DEZBRĂCATĂ COMPLET: „A FOST UN CADOU PENTRU IUBITUL MEU, DAR…”)

După ce a trecut printr-o poveste de dragoste traumatizantă, care a marcat-o destul de mult, a reușit să se repună pe picioare, să capte din nou încredere în bărbați, iar acum iubește iar. Artista nu a vrut să dezvăluie prea multe despre partenerul ei de viață, însă a vorbit despre ingredientele necesare pentru o relație reușită.

„Sunt un fel de cal sălbatic”

Alexandra Stan a declarat că pentru a reuși să fie productivă atât în ceea ce privește muzica, dar și în viața personală, trebuie să se simtă liberă. „Eu, dacă nu sunt fericită, nu mă simt împlinită, îmi afectează creativitatea, libertatea, eu știu, zic dacă sunt într-o relație și se întâmplă asta, dacă văd că sunt constrânsă, mi se pare că e o problemă, sunt un fel de cal sălbatic. Nu-mi place să fiu îmblânzită, așa, foarte ușor”, a spus vedeta în cadrul emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

Alexandra Stan consideră că într-un cuplu fiecare trebuie să aibă parte de libertatea și intimitatea lui. Pentru ca relația să meargă, mereu trebuie să existe un echilibru și persoanele implicate să nu fie posesive și fiecare să își înțeleagă partenerul.

Citește și...