Alexandra Stan a spus adevărul despre filmulețul cu ea dezbrăcată complet: „A fost un cadou pentru iubitul meu, dar…”

Publicat: 16/12/2019 | 16:21

Alaxandra Stan a dansat, goală, prin casă, iar imaginile au devenit virale. Bineînțeles, mulți dintre admiratorii ei au criticat-o pentru decizia de a ”urca” în online astfel de fotografii, însă vedeta a transmis că se simte ”liberă” și se acceptă așa cum este, indiferent de conjunctură.

Alexandra Stan a postat o serie de capturi dintr-o înregistrare care a fost făcută în timp ce dansa goală prin casă. La începutul filmării, Alexandra este îmbrăcată, însă se dezbracă repede pe ritmurile muzicii și rămâne goală. Vedeta începe să danseze pe o piesă pentru filmele pentru adulți. În timpul dansului, Alexandra Stan își atinge sânii, iar privitorii  au fost… plăcut impresionați de gesturile provocatoare ale vedetei.

Alexandra Stan a postat un mesaj prin care a dorit să lămurească ”misterul” respectivelor capturi. Vedeta spune că imaginile au ajuns ”din greșeală” în mediul online, fiind destinate, inițial, doar… iubitului său. ”Un mic mesaj pentru cei care au văzaut ultimele ”știri” cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu. Subiect închis!”, a scris Alexandra Stan.

Citește și...