Alexia Eram a transmis mesaje acide pe Instagram! Cine a înfuriat-o la culme pe fiica Andreei Esca

Publicat: 11/07/2020 | 22:26

Alexia Eram a transmis mesaje acide pe Instagram, iar câțiva dintre apropiați, dar și numeroși fani au reacționat imediat la postările sale. În rândurile de mai jos, veți afla ce a înfuriat-o la culme pe fiica Andreei Esca.

Descoperă și: Cum a reacționat Andreea Esca după ce fiica ei, Alexia Eram, a postat o poză cu ea aproape dezbrăcată făcând plajă

Alexia Eram a publicat mesaje acide pe Instagram Stories

În urmă cu câteva ore bune, Alexia Eram a urcat pe Instagram Stories două mesaje scrise în limba engleză. Primul dintre ele este următorul: “Oamenii falși spun despre alți oameni că sunt falși. Oamenii sinceri își văd doar de problemele lor și nimic altceva”. Iar al doilea mesaj se traduce astfel: “Nu crede tot ce vezi. Chiar și sarea seamănă cu zahărul”, la care a adăugat “Adevărul/Esența”, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

Deocamdată, nu se știe cine este persoana care a enervat-o enorm pe tânără, însă mesajul ei este unul cât de poate de tranșant: detestă oamenii falși, mincinoși. Unii dintre susținătorii fiicei prezentatoarei sunt de părere că, de fapt, postările ar fi pentru o persoană apropiată care ar fi dezamăgit-o.

Nu rata: Alexia Eram a mai “jucat periculos”! Fiica Andreei Esca a avut o relație cu fiul teroristului Omar Hayssam

Alexia Eram l-a cunoscut pe Mario Fresh prin intermediul mamei sale și al Antoniei.

“În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, a povestit fiica Andreei Esca pentru unica.ro.

Află și: Ce au decis procurorii în cazul faimoasei bătăi din parcare. Jador, Mario Fresh și Alexia Eram, puși să…

Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh au decis să formeze un cuplu într-o zi din luna lui Cuptor, mai exact: 30 iulie 2016. După aproape patru ani petrecuți împreună, ei au trăit și clipe frumoase, dar și situații mai puțin plăcute… printre acestea se numără incidentul înregistrat luna trecută la mare. Carismaticul artist este cunoscut drept “fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Gălățeanu, el și Lino Golden au trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz.