„Fiul adoptiv” al lui Alex Velea i-a furat iubita unui alt artist

Publicat: 05/05/2018 | 10:46

Lino Golden, cunoscut publicului ca fiind „fiul adoptiv” al lui Alex Velea, s-a băgat în relația unui alt artist de la noi.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Tânărul cântăreț care face furori cu piesa lui „Panamera” și-a înșelat astfel iubita și a lăsat-o pentru partenera unui coleg de breaslă. Când au aflat despre fapta lui, fanii săi s-au împărțit în două tabere: unii îl condamnă, alții îi sunt în continuare alături, considerând că a avut el motivele sale pentru care a acționat astfel. Informațiile explozive vin la nicio săptămână după ce cânărețul a vorbit despre noua lui poveste de iubire.

Relația lui Lino Golden cu Lorena Vișan, o tânără care i-a fost alături încă dinainte de a deveni atât de cunoscut, a luat sfârșit, după ce „băiatul adoptiv” al lui Alex Velea a călcat strâmb, potrivit Spynews.ro. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). El i-a furat iubita lui Cuza, solistul de la „Noaptea Târziu”. Pe numele din buletin Iulian-Adrian Popescu, artistul care face împreună cu colegii de trupă filmulețe pamflet la ceea ce înseamnă showbiz-ul românescu a rămas fără partenera sa, o tânără pe care o cheamă Andra Ghinea. Potrivit sursei citate Lino Golden și fosta iubită a lui Cuza de la „Noaptea Târziu” nu își ascund relația. Ei se pozează şi se plimbă ca doi îndrăgostiţi.

Lino Golden și noua iubită. Artistul și Andra Ghinea au petrecut zile de vis la malul Mării Negre. Sursa foto: Instagram

Lino Golden a vorbit despre noua relație pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România

În urmă cu câteva zile, „fiul adoptiv” al lui Alex Velea acă ține foarte mult la iubita lui și încearcă să o convingă că este un băiat de treabă.

Totul a fost neașteptat. Eram acasă cu Antonia și Alex, trebuia să plec la mare cu niște prieteni și ei la fel, așa că am venit împreună. Ținuta este by Alex Velea, el m-a îmbrăcat. Am pus deja ochii pe o fată, vedeți la mine pe Instagram. I-am spus că m-am îndrăgostit de ea, dar nu vrea să mă creadă, crede că sunt altfel, dar aparențele înșeală, chiar sunt un băiat de treabă”, a declarat Lino Golden pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.

Cine este Lino Golden

Lino Golden, pe numele său adevărat Radu Cârstea, s-a născut în Braşov. În prezent, el locuieşte în Bucureşti, iar la sfârşitul anului 2016 şi-a tatuat pe braţul stâng chipul lui Alex Velea, în semn de recunoştinţă pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit. El nu este singurul „fiu” adoptiv al lui Alex Velea. „Fratele său vitreg” este Mario Fresh – artistul care se iubește cu fiica Andreei Esca.

Citește și...