Alin din București a ieșit azi-noapte, la ora 23:30, să fumeze o țigară în fața blocului. Și-a scos telefonul și a început să filmeze. Ireal ce creatură a văzut

Publicat: 20/11/2019 | 10:58

Un bucureștean a avut parte de o surpriză de proporții aseară când se plimba pe un bulevard mare din Capitală, la doi pași de centrul orașului.

Alin a văzut o vulpe de toată frumusețea care circula în voie pe stradă, deloc speriată de oameni. „În zona Ion Mihalache, la o tigara in fata blocului”, s scris Alin pe pagina de Facebook.

Animalul mai fusese zărit de altfel prin cartier, potrivit comentariilor de la postare. „Ce nu inteleg e de unde vine si unde se duce… Are un traseu bine definit. Acum o luna, cand am vazut o eu, a venit din Calea Grivitei si s a dus, pe alee, spre Mihalache„, a scris Alex.

23:30 in zona Ion Mihalache la o tigara in fata blocului.

Publicată de Alin Barbulescu pe Duminică, 17 noiembrie 2019

Horațiu Gorea, reprezentant al Grădinii Zoologice din Mureș spunea: Isi cauta, cel mai probabil, teritoriul, insa pot sa fie periculoase pentru oameni ca pot sa transmita multe boli.

Cei care le văd sunt rugați să anunțe autoritățile și să nu încerce să le prindă singuri cu atât mai puțin să le rănească. După ce vor fi capturate vulpile vor fi duse în pădurile din apropierea localităților.

Citește și...