Am filmat întregul moment! Cunoscutei blogeriţe i-a ”zburat” bluza de pe ea în timp ce dansa în club…

Publicat: 22/06/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini fabuloase cu Ruxi de la LikeOne, care a avut parte de un incident neplăcut în club. În timp ce dansa, bloggeriţei i-a căzut bluza. Întâmplarea a fost una amuzantă şi, având în vedere că protagonista are un proiect online care implică mult umor, cu siguranţă că şi Ruxi l-a tratat ca atare. (VEZI ŞI: Speak, într-o ipostază nemaivăzută. A probat sutienul roz al unui fotomodel, la ea în cameră. Totul a fost filmat!)

Bloggeriţa dansa cuminte în club, când s-a întâmplat „minunea”. După o mişcare mai puţin inspirată, însă, bluza ei a prins parcă viaţă şi n-a mai vrut să rămână pe trup. Ruxi nu s-a pierdut cu firea şi, în mişcări de dans, s-a redresat şi a pus piesa vestimentară la locul ei. Totul a durat câteva secunde, şi cu excepţia CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, nimeni nu a părut să sesizeze ceva.

LikeOne este un proiect online ce s-a dezvoltat fabulos în ultimii doi ani. Început în iulie 2015 de către Josephine Ciel, adică Ruxi, şi Cristina Lupu alias Creaţa, proiectul a cucerit, treptat, tot mai mulţi internauţi.

În prezent pagina de Facebook a LikeOne are aproape 700 de mii de like-uri, iar clipurile realizate de Ruxi şi Creaţa adună sute de mii de vizualizări zilnic.

Momentul în care lui Ruxi i-a
Momentul în care lui Ruxi i-a „zburat” bluza

Proiectul celor două tinere constă în realizarea unor clipuri umoristice, în genul celor pe care le face şi BRomania, vloger devenit celebru în ultimul timp. (VEZI AICI IMAGINI EXCLUSIVE CU BROMANIA)

„După ce proiectul a prins amploare, am strâns din dinţi şi am ales să ne dedicăm trup şi suflet, dar nu ne pare rău”, au declarat, într-un interviu pentru EVZ, Ruxi şi Creaţa. Cele două au mizat totul pe acest proiect, dându-şi chiar demisia de la joburile pe care le aveau pentru a cuceri mediul online. (VEZI AICI O ALTĂ POVESTE DE SUCCES, CEA A PATRONULUI ASTRAL, „MILIONARUL SINGURATIC”

Citește și...