BRomania are fanele lui şi în viaţa reală, nu doar pe Facebook. S-a „lipit” la 3 dimineaţa de o blondă pentru… premianţi!

Publicat: 11/04/2017 | 00:00

BRomania, pe numele său real Matei Dima, s-a combinat cu o blondă focoasă în acest weekend după ce a petrecut într-un club de fiţe din Capitală. Comediantul, care a ajuns la peste un milion de fani pe Facebook, a dovedit, astfel, că are succes şi în viaţa personală, nu doar în mediul virtual (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor).

BRomania a devenit cunoscut publicul din ţara noastră datorită show-urilor de stand up, vine-urilor şi sketchurilor în care vedetele din showbizz-ul autohton i-au fost personaje. În plus, Matei Dima a depăşit un milion de fani pe Facebook, la trei ani de la lansare. Actor de meserie, BRomania este câştigătorul primei ediţii de Youtube Music Awards la categoria Innovation of the Year cu videoclipul făcut pentru Destorm („See Me Standing”), un cântăreţ de muzică rap. De precizat că Matei are studii şi experienţă ca regizor. Inna, Antonia, Smiley, Andreea Mantea, Gina Pistol, Andreea Bălan şi Bogdan Vlădău au fost doar câteva dintre vedetele de la noi pe seama cărora BRomania a făcut glume (ce decapotabilă şi-a tras BRomania). 
 
Toate aceste lucruri l-au transformat într-un personaj iubit de români, iar cifrele în mediul online sunt grăitoare în acest sens: 536.000 de fani pe Instagram, 343.596 de abonaţi pe YouTube şi peste 70 de milioane de vizualizări. De asemenea, pe Facebook, are aproape 1.2 milioane de fani. BRomania a primit propuneri de proiecte în televiziune, apariţii în reclame TV şi contracte de imagine. De precizat faptul că Matei are succes inclusiv în viaţa personală. Asta dacă ţinem cont de ultima sa cucerire. Comediantul s-a distrat în acest weekend în Loft, un club de fiţe din Capitală, de unde nu a plecat singur (BRomania a povestit pe scenă cum a făcut sex cu Gina Pistol şi Andreea Mantea). 
 
BRomania a ieşit din locaţie de mână cu o blondă superbă. Tânăra a zâmbit continuu, semn că s-a simţit foarte bine în compania artistului. Cei doi au căutat preţ de câteva secunde un taxi. După ce l-au găsit, s-au urcat pe bacheta din spate a maşinii şi s-au retras spre, foarte probabil, reşedinţa lui Matei. Ce s-a întâmplat acolo este foarte uşor de ghicit dacă ţinem cont că blonda l-a sorbit din priviri pe BRomania tot timpul. Rămâne de văzut dacă relaţia lor se va transforma într-una serioasă sau a fost doar o aventură de noapte. 
 
Cert este că BRomania are fanele lui şi în viaţa reală, nu doar pe Facebook, Instagram sau YouTube. Succesul pe care îl are pe plan profesional îl ajută să cucerească foarte uşor domnişoare frumoase. Iar ultima sa „achiziţie” este o adevărată „piesă”.  
Citește și...