Anamaria Ferentz, mamă la 42 de ani: „Sunt la vârsta potrivită, mi se pare cel mai frumos lucru…”

Publicat: 13/12/2017 | 22:04

Aflată în România după o lungă absenţă, Anamaria Ferentz a făcut o mărturisire neaşteptată: vrea să devină mamică şi a spus şi cum are de gând să facă asta. Cântăreaţa locuieşte de ani buni în America, unde şi-a cunoscut sufletul pereche, şi pentru rolul de mamă a exersat din plin cu patrupedul ei, pe care îl cheamă Supai.

În cadrul unui interviu acordat în această seară, cântăreaţa a dezvăluit că plănuieşte să adopte un copil. Anamaria Ferentz are 41 de ani şi a spus despre acest pas important din viaţa ei că este unul minunat. În prezent, ea trăieşte o frumoasă de dragoste peste Ocean.

“Măi, dragă, mi-eşti prieten sau dusman?! Nu-mi ascund vârsta! Iubesc copiii foarte mult şi de aceea şi ajut, dar eu călătorind foarte mult. Azi sunt într-un oraş, mâine în altul. Azi sunt într-un stat, mâine în altul. Un copil – trebuie timp. Dragoste am, dar timp. Iar eu dacă îl fac, îl fac. Îmi pare rău să zic asta, dar eu nu ştiu dacă l-aş lăsa. Înfiez, pot să înfiez. Sunt atât de mulţi copii pe lumea asta fără părinţi, încât eu zic că… Mi-aş dori să pot să înfiez cel puţin un copil. Mi se pare cel mai frumos lucru din lume, aşa că… Asta e dorinţa mea majoră”, a declarat Anamaria Ferentz în cadrul unei emisiuni TV.

Mâine, artista împlineşte o frumoasă vârstă. Cu ocazia zilei sale de naştere, vedeta va petrece, însă în loc de daruri, ea a avut o altă dorinţă pentru invitaţii săi.

Citeşte şi: Gest emoţionant făcut de Anamaria Ferentz! A venit în ţară, organizează petrecere de ziua ei, iar în loc de cadouri le cere invitaţilor să doneze pentru o fetiţă bolnavă de cancer!

Citeşte şi: Anamaria Ferentz, dezvăluiri despre bărbatul cu care se iubeşte de mai bine de un an! A vorbit şi despre căsătorie

Citește și...