Anamaria Prodan, declarație de iubire în public pentru Laurențiu Reghecampf de ziua lui! Imagini spectaculoase de la petrecerea de 5 stele din Dubai

Publicat: 19/09/2019 | 11:04

Astăzi este zi de sărbătoare în familia Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf! Antrenorul formației Al Wasl împlinește 44 de ani azi, dar el a fost sărbătorit în avans de soția, copiii și prietenii săi. Pe lângă daruri de mii de euro, Reghe a fost surprins de carismatica impresară cu o declarație de iubire în public. Tot ea a făcut publice mai multe imagini spectaculoase de la petrecerea de lux care a avut loc într-un restaurant celebru din Dubai.

Citește și: Apropiații cuplului Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf au răbufnit după zvonurile apărute: ”Nu s-a plictisit lumea să-i tot divorțeze?”

Anamaria Prodan, declarație de iubire în public pentru Laurențiu Reghecampf de ziua lui

Anamaria Prodan i-a făcut soțului său declarații de iubire la aproape toate fotografiile pe care le-a urcat pe Instagram în timpul petrecerii care a avut loc azi-noapte, într-un restaurant de cinci stele în Dubai. “#happybirthdaymyhusband♥️ #perfecthusband #happy44th (n.r.: @lamulțianisoțulmeu #sotulperfect #44deanifericiti) ❤️🎂🎁🎈💋🌹🎊🎁” este una dintre urările pline de dragoste și respect pe care prezentatoarea de la Pro TV i le-a făcut în public partenerului ei de viață, Laurențiu Reghecampf. Acest mesaj a fost scris în dreptul fotografiei de colecție în care cei doi apar împreună.

Citește și: Anamaria Prodan a dezvăluit secretul siluetei sale! Ce are sexy impresara în frigider

Imagini spectaculoase de la petrecerea de 5 stele din Dubai, organizată pentru Reghe

“#happybirthdaymyhusband #happy44th #weloveyou (n.r.: #lamulțianisoțulmeu #44deanifericiți #noiteiubim)❤️🎉🎊🤪🌹🎁❤️” este descrierea pusă de Anamaria Prodan la alte postări de pe contul ei de Instagram. În filmarea de mai jos a fost surprins unul dintre momentele importante ale petrecerii organizată în cinstea lui Laurențiu Reghecampf.

View this post on Instagram

#happybirthaymyhusband ❤️❤️❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Citește și...