Anamaria Prodan, despre locul din casă în care nu intră niciodată: “Mi se face rău, fac moarte de om!”                                                

Publicat: 13/02/2020 | 15:06

Cel mai nou reality show ce îi are ca protagonişti pe Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf revine duminică, de la 19:45, la Antena Stars, cu un nou episod în care telespectatorii vor putea urmări, pas cu pas, evenimentele din viaţa familiei. Deşi este o fire foarte puternicã, Anamaria Prodan a vorbit despre locul din casă în care nu intră niciodată.

VEZI AICI: EXCLUSIV. REGHE ŞI ANAMARIA PRODAN NU S-AU UITAT LA BANI! CE SUMĂ AU PUS NAŞII ÎN PLIC LA BOTEZUL FIULUI FOTBALISTULUI GABI ENACHE!

Pentru mine, balcoanele sunt total nefolositoare. Nu am nevoie de balcon, pentru că nu ies niciodată, nu pot să mă uit în jos. Eu cu înălţimea…îmi e frică de mor. Cea mai proastă glumă a prietenilor mei este asta: să mă împingă uşor, atunci când sunt la înălţime, fie ea şi doar 50 de centimetri, dacă m-ai împins, fac moarte de om!”, a declarat Anamaria Prodan.

Avere fabuloasă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf au o avere fabuloasă. Sexy-impresara estimează că locul lor în topul milionarilor s-ar situa printre primii 75 cei mai bogați români. Cu siguranță, sunt singurii români care dețin o locuință de lux în cea mai bună zonă din Las Vegas.

NU RATA: CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, A ”INTERCEPTAT” CONVERSAȚIILE CARE VOR PULVERIZA VESTIARUL FCSB-ULUI FOTBALIȘTII DE 150 MILIOANE € AI LUI GIGI BECALI, LA CAZINOU PÂNĂ LA 7 DIMINEAȚA!

Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o în urmă cu doi ani. Asta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.

Citește și...