Fotbaliștii de 150 milioane € ai lui Gigi Becali, la cazinou până la 7 dimineața!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 25/02/2018 | 12:28

Scandal mare în vestiarul FCSB, după eliminarea în fața lui Lazio, dar mai mult din cauza umilinței de la Roma, 1-5! Gigi Becali e un car de nervi. Abia schimbase obiectivul: renunțase la titlu, în favoarea unui trofeu mult mai prețios, Europa League! Este, însă, picătura care a umplut paharul! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că viciul cazinourilor a pus stăpânire pe mai mulți fotbaliști, majoritatea veniți de la campioana Viitorul!

Nervi întinși la maximum și în vestiar, și pe la birourile clubului, dar și la Palatul de pe Aleea Alexandru, deținut de Gigi Becali! Asta pentru că FCSB a fost umilită la Roma, de Lazio, iar visul patronului, de cucerire a trofeului, a fost spulberat într-o seară de coșmar! FCSB câștigase cu 1-0 în tur, Gigi Becali anunțase că echipa lui poate câștiga Europa League și schimbase, imediat, obiectivul: titlul contra trofeul internațional! Acum e debandadă la echipă… Gigi e nevoit să se întoarcă la obiectivul inițial… (CITEȘTE AICI: FOTBALISTUL INVESTEŞTE O AVERE ÎN APARIŢIILE LUI. ”PERLA” LUI GIGI BECALI E TOP: ARE MC LAREN DE 170.000 € ŞI…)

Dar are mari probleme cu unii dintre jucători. Probleme mai vechi, legate de jocurile de noroc. Este vorba de unii fotbaliști ale căror vicii se lasă greu eradicate. Cazinourile le fac cu ochiul la fiecare pas, la orice oră, din zi sau din noapte. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că ”viciații” au venit chiar de la Viitorul, unde patron este chiar nașul lui Becali, Gică Hagi. Jucători care, împreună, valorează nu mai puțin de 150.000.000 de euro, conform clauzelor pe care finanțatorul de la FCSB le-a pus la semnarea contractelor!

Mai mult, CANCAN.RO a aflat că ”Regele” știa de aceste ieșiri ale jucătorilor, și nu numai la cazinouri, ci și prin diferite cluburi, așa că a făcut tot posibilul să scape de ei, chiar dacă erau fotbaliști de valoare! Și a făcut-o perfect, pentru o grămadă de bani! (VEZI ȘI: SCANDEAZĂ ÎMPOTRIVA ”ROȘ-ALBAȘTRILOR”, DAR… ”VOCEA” LUI DINAMO E LĂUTARUL LUI GIGI BECALI! ASCULTĂ MELODIA DEDICATĂ PATRONULUI FCSB)

Florinel Coman (100.000.000 de euro clauză), Florin Tănase (30.000.000 de milioane de euro clauză) și Denis Alibec (Viitorul – Astra – FCSM, 20.000.000 de euro clauză) sunt cei care nu rezistă tentației de a face pasul în cazinouri, unde, spun sursele noastre, nu se complică la ruletă, ci forțează păcănelele. Cu teancul în buzunar! Acum, fiecare face ce vrea cu banii, doar că oficialii FCSB sunt deranjați de faptul că jucătorii pierd nopțile, iar la antrenamente și, apoi, în meciuri nu mai dau randament.

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a intrat în posesia unor discuții din interiorul FCSB, în care oamenii se plâng de atitudinea fotbaliștilor.

În mesaje apare numele lui Coman, care, conform convorbirii, ar sta în cazinou până la ora 7 dimineața. Discuțiile sunt uluitoare! Se vorbește de atitudinea unor jucători la antrenament, dar și în afara programului! Cluburi, jocuri de noroc… (CITEȘTE AICI: AVEM DOVADA! A DIVORȚAT DE FOTBALISTUL FCSB-ULUI, IAR ACUM ÎȘI CREȘTE FIICA SINGURĂ!)

A avut insuficiență venoasă, Becali i-a cerut să se lase de fumat!

Gigi Becali îl convingea pe Gică Hagi să i-l cedeze pe Florinel Coman, cel poreclit Mbappé de România, pentru o sumă frumușică, e drept. Finanţatorul FCSB a aflat apoi şi de viciul atacantului, fumatul. I-a cerut să renunţe, iar Coman i-a promis solemn că o va face. Dar fotbalistul se confrunta și cu o problemă medicală pe care fumatul o agrava: insuficiență venoasă.

”«Băi, Florinele, te rog eu frumos, nu mai fuma. Am dat mulţi bani pe tine», i-am zis. Eu, patron, n-am sunat niciun jucător, dar la el am intervenit. L-am sunat trei zile la rând să-l întreb câte ţigări fumează, am stat numai pe el. În ultima zi, când l-am sunat, mi-a spus că a aruncat pachetul de ţigări”, a dezvăluia  Becali.

”Într-adevăr, nicotina dilată vasele sanguine, dar un jucător poate da randament maxim! Dar asta numai dacă se antrenează bine, i se fac masaje zilnic, odihna e iar foarte importantă, alimentaţia, de asemenea”, a declarat atunci Pompiliu Popescu, fost medic al echipei naționale. (NU RATA, AICI: DECLARAŢII EXCLUSIVE. FOSTA SOŢIE A FCSB-ISTULUI GABI ENACHE A RUPT TĂCEREA! ADEVĂRUL DESPRE RELAŢIILE CU ALIBEC & BĂLAŞA)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, aflase că jucătorul suferea de insuficienţă venoasă, care ar fi putut ajunge în stadiul al doilea, ceea ce este destul de grav. Problemele lui Coman apăruseră în urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, astfel că a avut nevoie de o ”atenţie” specială, antrenamente bine făcute, masaje, multă odihnă. Piciorul stâng era cel afectat, iar pe acestea putea fi zărite urmele bolii.

După ce s-a încheiat prima parte a campionatului, Florinel Coman era operat, iar intervenția a fost o reușită. De altfel, jucătorul are acum o formă bună, fiind chiar remarcat de specialiști.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...