Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi în timpul primei apariții la TV, după ce i-a murit mama: „Vorbesc cu ea, vorbesc cu tabloul, serios!”

Publicat: 02/05/2018 | 12:39

La mai puțin de o lună de când și-a înmormântat mama, Anamaria Prodan a acceptat invitația de a veni în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Impresara a venit îmbrăcată într-un costum galben, a purtat multe accesorii și pantofi Valentino. Și, deși a pășit cu zâmbetul pe buze, la scurt timp după ce a început să vorbească despre mama sa, a izbucnit în plâns.

Mâine se împlinesc două săptămâni de când Ionela Prodan a fost condusă pe ultimul drum, iar impresara a mărturisit că încă nu realizează că mama ei nu mai este. Mai mult, cu lacrimi în ochi, Anamaria Prodan a mărturisit că vorbește cu ea, cu tabloul pe care îl are acasă și că simte că Ionela Prodan o ascultă. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Vă reamintim că între cele două era o relație cu totul și cu totul specială.

„Nu realizez, dacă mă întrebi despre mama. Nu realizez, cum nu realizez din ‘92 că nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasă. Când formez numărul, am impulsul ăsta să sun – îmi dau seama că nu mai e. Numărul mamei mele o să-l păstrez pentru totdeauna, nu o să-l închid. E ciudat. Când mi-am luat la revedere de la ea – exact în momentul în care a murit. (…). Îmi aduc aminte când am venit ultima dată la voi cu ea și mă bucuram de fiecare moment cu ea. (…). N-a știut nimeni, nici măcar sora mea. Am știut eu 7 luni, sora mea, familia, nici frații ei n-au știut cât este de grav. Atunci când știam că mai sunt zile, atunci i-am anunțat pe toți. Nimeni nu a avut voie să se apropie de ea să-i spună ceva, pentru că asta a ținut-o în viață. Foarte târziu a simțit ce se va întâmpla. Avea foarte mare încredere în mine. Mi-a spus că mergem în Mexic și că rezolvăm. Eu știu că un om care știe că nu mai are de trăit, n-o să lupte. Ea a luptat fără să știe un an și jumătate. (…).Faptul că a existat relația asta atât de puternică – asta cred că a ajutat-o. (…). Probabil, ea cumva a știut. Mă mai întreba: «Dar de ce fac injecția asta?». E un cocktail de vitamine. (…). Noi nici nu trebuia să vorbim, noi ne simțeam – dacă veneam la ea și nu o sunam înainte, ea simțea. În secunda în care pățeam ceva, ea mă va suna. (…). Vorbesc cu ea, vorbesc cu tabloul, serios!”, a declarat Anamaria Prodan cu lacrimi în ochi la „Vorbește Lumea”.

Citește și: Ce poză și-a pus Anamaria Prodan la profilul ei de pe WhatsApp după moartea mamei sale. Imaginea e extrem de emoționantă

În cadrul interviului, impresara a mărturisit că ultimele discuții pe care le-a avut cu Ionela Prodan au fost despre cei trei copii pe care îi are.

„Am vorbit despre copii, mă întreba: «Cum e Rebecca, dacă i-a ieșit proiectul», «Cum a ieșit operația Sarahei?». (…). Mama mi-a spus: «niciodată să nu uiți de unde ai plecat». Eu, din cauza mamei, pentru că știam că o deranjează, nu am mers la mare de 1 mai niciodată ca să filmez cum vine nu știu ce șampanie. Un om care e bogat nu face niciodată așa ceva – dacă ai bani, ești educat.”, a mai povestit fiica Ionelei Prodan.

Înainte să renunța la doliu, Anamaria Prodan a vorbit cu duhovnicul ei

Anamaria Prodan a spus că s-a consultat cu duhovnicul ei, părintele Nectarie, înainte să renunțe la doliu.

„Părintele Nectarie și mi-a zis: «Sunt nouă zile, trei luni, un an», dar doliul îl ții în suflet, nu-i așa? Mi-am reluat viața, am început filmările. Eu dacă filmez, nu pot să stau îmbrăcată în negru. Viața merge mai departe. Exact cum ați citit la un moment dat, nu am înțeles niciodată de ce ne îmbrăcăm în negru la înmormântare  Acum mergem mai departe. Eu cred că este un ciclu”, a mai subliniat vedeta.

Anamaria Prodan își dorește să își facă birou în hotelul în care și-a deschis un salon

Recent, Anamaria Prodan și-a deschis un salon de înfrumusețare, care e în mare parte destinat bărbaților. Clienții săi fideli sunt fotbaliștii de care se ocupă și nu numai.

„Eu mi-am dorit toată viața să locuiesc într-un hotel – să găsesc totul perfect. Dacă nu mă măritam și dacă nu aveam copii, toată viața aș fi locuit la hotel. (…). Mă leagă atâtea lucruri de acest hotel în care mi-am deschis salonul. Mi-a venit ideea pentru că am observat că la fotbaliști e trend-ul ăsta… să poarte barbă. Toți au barbă și mie nu îmi place dacă nu ai barba aranjată. Și am zis: «Ok, hai că vă aranjez eu». E un loc în care ne vedem cu drag: bem. Îmi deschid biroul tot în hotel – ar fi visul împlinit”, a mărturisit soția lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a spus că fiicele sale, Rebecca și Sarah, nu au nicio operație estetică

„Fetele mele sunt 100% naturale, sunt mândră de ele. Acum ele sunt în vacanță, ele au un alt program. (…). Cu Sarah mă văd foarte greu, pentru că ea în vară, când ceilalți iau vacanță, începe turneele de baschet”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Citește și...