Acasă » Vedete » Anamaria Prodan, primele declarații după ce i-a murit mama: „Îmi spunea: «eu când o să mor, o să merg în Rai»”. Ce îi zicea vedeta

Anamaria Prodan, primele declarații după ce i-a murit mama: „Îmi spunea: «eu când o să mor, o să merg în Rai»”. Ce îi zicea vedeta

De: Cancan 17/04/2018 | 21:44

În primul interviu oferit după moartea Ionelei Prodan, Ana a mărturisit că mama ei a plecat pe lumea cealaltă liniștită și împăcată. Mai mult, impresara a recunoscut că i-a ascuns boala mamei sale. „Când mă întreba ce are îi spuneam: «nimic», doar că trebuie să facem niște analize”, a spus Anamaria Prodan, conform Știrile PRO TV.

Anamaria Prodan a pus capăt speculațiillor! A declarat că mama ei nu a fost niciodată intubată și nu a fost în comă.

Citește și: Ana a spus adevărul despre cea mai mare bogăție pe care i-a lăsat-o Ionela Prodan

Ionela Prodan nu a știut de ce boală suferă, însă a intuit că e ceva grav

Citește și: Andreea Tonciu a venit cu o coroană impresionantă la capela unde este depusă Ionela Prodan

Cu fața plânsă, ascunsă sub ochelarii de soare negri, Anamaria Prodan a dezvăluit că nu a permis nimănui să-i spună mamei sale ce diagnostic are cu adevărat. Totuși, a spus impresara, regretata artistă a bănuit că ceva cumplit i se întâmplă. Mai mult, vedeta a spus cum a păcălit-o o dată pe mama sa când i s-a făcut o injecție: că i face botox. În plus, a mai declarat Anamaria Prodan, despre boala mortală a regretatei artiste a aflat în urmă cu mai bine de un an.

„Noi am fost o familie atât de unită, adica suntem. Pentru că ea pentru noi nu o sa moară niciodată. Am fost puternice împreună. Mi-e așa, nu știu cum vor fi zilele fără ea. În ultimul an am stat cât pentru zece vieți împreună.

Citește și: S-a aflat cu ce a fost îmbăcată Ionela Prodan: “E atât de frumoasă”

Au fost atât de multe speculații, ea nu a stat niciodată intubată, nu a fost în comă. A fost atât de demnă și nu a știut niciodată de fapt ce are, pentru că nu am permis nimănui să spună vreun cuvânt. A fost o luptătoare desăvârșită, probabil știa, dar, pe noi ne iubea atât de mult, încât avea încredere deplină. Și când mă întreba ce are, îi spuneam: «Nimic». Doar: «trebuie să facem niște analize, să văd eu». I-am zis la un moment dat că o duc să-i fac o injecție, să-i fac botox, i-am spus. Râdeam de multe ori și eu de ceea ce puteam să îi spun și zâmbea. Știam că știe, dar făcea tot ceea ce-i ceream eu. Dacă-i spuneam: «Astăzi trebuie să mergem cinci kilometri», cinci kilometri mergeam. Și-a dorit tare mult să trăiască și am crezut până în ultima secundă că o s-o salvez. Într-un an, nu știu dacă am plecat de lângă ea de vreo 5-6 ori.

Citește și: Ionela Prodan și-a presimțit moartea. Elena Merișoreanu, mărturii în lacrimi: “Și-a văzut sfârșitul”

Acum un an și ceva, dar repet a fost atât de demnă. Știam că o doare, dar nu spunea nimic.”, a spus impresara pentru stirileprotv.ro.

Citește și: Ioana Tufaru, apariție șocantă la funeraliile Ionelei Prodan. Incredibil cât a slăbit!

Ionela Prodan i-a spus fiicei sale, Ana, că visează să cânte în Rai

Celebra impresară a mărturisit și una dintre discuțiile pe care a purtat-o cu mama ei despre clipa în care aceasta va muri. De asemenea, vedeta a dezvăluit ce a simțit în momentul în care Ionela Prodan a murit.

„Eu nu am văzut niciodată un om să moară, pentru că nu am fost când a murit tatăl meu. Iar acum, știi când ții un om de mână și simți totul, vibrează când e legătura puternică. Așa am simțit-o eu pe ea, că s-a dus liniștită și fericită. Vorbind cu ea acolo, că știam că mă aude, îi spuneam că tata o așteaptă. (…). Nu știu cum vor fi zilele fără ea. Și-a dorit tare mult să trăiască și am crezut până în ultima secundă că o să o salveze. Atât de multă lume o iubea şi oamenii fugeau după maşina să o atingă, era o nebunie. Dădeam oamenii la o parte să ajung la mama, a iubit-o atâta lume, incredibil. Atât de mult credea în Iisus, încât îmi spunea: «eu când o să mor, o să merg în Rai, eu visez că acolo o să cânt». Și eu îi spuneam: «mamă, dar mai ai timp». A plecat atât de liniștită. Dar cred că nimeni nu poate să lupte cu boala asta. Dar cum a luptat ea a fost așa de admirat., a declarat Anamaria Prodan în cadrul aceluiași interviu.

De ce boală suferea Ionela Prodan

Vă reamintim că problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat. Ei i-au pus și un diagnostic:  cancerul pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu maladia cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră.

La sfârșitul anului 2017, mama Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea cu transformarea ei: și-a schimbat radical look-ul și a slăbit 25 de kilograme. În cadrul unei emisiuni, Ionela Prodan a dezvăluit regimul care a ajutat-o să topească kilogramele în plus.

Biografia Ionelei Prodan

Ionela Prodan s-a născut pe 6 octombrie 1947 și a copilărit pe malurile Dunării. Părinții artistei de muzică populară au crescut-o în Dăbuleni, județul Dolj. Ea a urmat la Universitatea din Craiova cursurile a două facultăţi – una dintre ele este Facultatea de Istorie – Cetatea Băniei fiind locul ei de formare intelectuală.

În 1970, Ionela Prodan s-a remarcat la Festivalul „Maria Tănase” din Craiova, unde a primit marele premiu. În anii ’90, ea a renunțat la cariera muzicală. Artista a fost realizatoare a emisiunii de folclor românesc „Din bucata mea de pâine” de la Radio România, apoi la Tele 7 abc, al emisiunilor „Îți mai aduci aminte, doamnă” și „Cântecul și casa lui”.

În perioada 2001 – 2004, Ionela Prodan a coordonat în cadrul Ministerului Culturii departamentul de promovare a culturii tradiționale. În noiembrie 2002, fostul președinte al României Ion Iliescu i-a conferit Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a. Iar în anul 2003, artistei i-a fost decernat Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor de către șeful statului român.

Datorită talentului și vocii sale inconfundabile, milioane de români i-au apreciat muzica. Artista a cântat în duet cu Ion Dolănescu, iar piesele sale au depășit granițele țării. Cântăreața de muzică populară a performat în fața celor mai importanți oameni de pe planetă la Casa Albă. În 2013, Ionela Prodan a primit titlul de reprezentant special pentru românii de pretutindeni din Ministerul Afacerilor Externe.

Citește și: Ionela Prodan a apărut la TV cu un bărbat! Toţi au făcut ochii mari când au aflat cine e: ”E mai mare decat mine cu sapte ani”

Copiii Ionelei Prodan

Ionela Prodan și soțul ei, avocatul Traian Tănase, au avut două fete: Anca și Anamaria Prodan (n.: 17 decembrie 1972). Din  nefericire, soțul artistei a încetat din viață pe când fiica lui cea mare nu împlinise vârsta majoratului.

Artista de muzică populară era tare mândră că devenise bunică de patru ori. Ea are o nepoțică din partea Ancăi, fata ei care locuiește în Las Vegas și trei, din partea Anamariei Prodan: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior.

Averea Ionelei Prodan

De-a lungul carierei sale, Ionela Prodan a strâns o avere impresionantă. Pe numele ei sunt 4 case, 1,4 milioane de euro, în conturi, dar și venituri oficiale de 2.200 de lei pe lună.

Conform declarației de avere pe care cântăreața a depus-o în toamna anului 2016, în calitatea sa de candidat al PSD Covasna pentru Camera Deputaților, aceasta ar deține o vilă cu etaj despre care s-a scris că ar valora, pe piață imobiliară, aproape 600.000 de euro.

Mai mult, în document apare informația potrivit căreia vila, care are o suprafață de 450 de metri pătrați, a fost construită începând cu 2008. În declarația de avere a Ionelei Prodan mai apare o casă în București (cumpărată în 1991), un apartament, situat tot în Capitală (cumpărat în 1996), dar și o casă de locuit, în comună Jilava, cumpărată în 2008.

Artista de muzică populară mai deține un teren agricol și unul intravilan, două mașini, bijuterii în valoare de 5.000 de euro, tablouri de 10.000 de euro, în timp ce în conturi se află aproape 1,4 milioane de euro, potrivit stirilekanald.ro.

Ionela Prodan nu a completat câți bani câștiga din activitatea ei de cântăreața de muzică populară. Conform declarației de avere, mama Anamariei Prodan încasează un singur venit, o pensie anuală de 26.400 de lei, adică 2.200 de lei pe lună. De-a lungul celor 47 de ani în care a cântat în fața fanilor, artista a avut și unele momente de pauză.

IONELA PRODAN ȘI-A FĂCUT TESTAMENTUL! CUM ȘI-A ÎMPĂRȚIT AVEREA

Ionela Prodan isi facuse testamentul

Deși între Anca și Anamaria Prodan nu a existat niciodată vreun conflict, cântăreața de muzică populară a decis să împartă averea între cele două fiice și cei patru nepoți ai săi.

„Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa…. mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, a declarat artista de muzică populară în cadrul unei emisiuni TV.

Printre bunurile trecute în testament s-au numărat casele din Las Vegas, din Bucureşti, dar şi mai multe terenuri.

„Mi-am făcut nişte hârtii dintr-alea acolo şi le-am pus să semneze pe amândouă! Am discutat cu ele, «Ce casă vrei tu, din România, din Bucureşti, de afară?» Astea, astea, astea, le-am înşirat acolo: «Hai, pe care o vrei tu? pe aia, pe aia?» Şi le-am pus să semneze acolo şi acum le-am întrebat şi mi-au spus: «Mami, ştii că am pierdut hârtia aia pe care mi-ai dat-o tu!»”, a mai povestit Ionela Prodan.

Foaia cu împărţirea averii a ajuns, din greşeală, la gunoi. Pentru fata cea mare a vedetei, pierderea testamentului nu a reprezentat o problemă. Celebra impresară a mărturisit că are o relaţie foarte bună cu sora ei, Anca.

„Habar nu am, ştiu că mi-a adus o foaie o dată, am pus-o pe undeva pe la bucătărie, când am spălat salata, am dat cu apă pe ea şi cred că am aruncat-o după. Deci nu mai am niciun testament, nici eu, nici Anca”, a subliniat Anamaria Prodan la „Star News”.

Piesele Ionelei Prodan

Ionela Prodan a lansat de-a lungul carierei sale, care s-a întins pe aproape cinci decenii, numeroase melodii. Mesajele profunde transmise prin intermediul pieselor sale au ajuns foarte repede la sufletul românilor și nu numai. „Din bucata mea de pâine” (2017), „Cine ești, de unde vii” (2017), „Ană, Ană și Marie” (2017), „O inimă de părinte” (2012), „Asta-i viața, n-ai ce face” (2012), „Omule, nu-ți pierde firea” (2017), „Ce e inima de mamă” (2017), „De-ar știi omul prin  ce trece” (2017), „Dă-mi, Doamne, că nu cer mult” (2017), „Du-mă, dorule în sat” (2012), „Voi, dușmani, dușmani” (2012), „Tinerețe, te chem iară” (2012), „Voi, copii, mă ascultați” (2012) sunt doar câteva dintre operele muzicale lansate de celebra cântăreață.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...