Averea fabuloasă a soților Reghecampf-Prodan! Au 11 case și…

Publicat: 25/02/2018 | 23:56

A vândut un apartament ca să-și poată achita o factură-record la telefon, dar acum are case cât n-ar putea să le numere pe degetele de la ambele mâini. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au strâns o avere din care ar putea trăi liniștiți până la adânci batrâneți. Milioanele de euro adunate le-au asigurat și un loc de cinste în topul celor mai bogați români. Prodanca figura, însă, și pe lista rușinii, cea a datornicilor la ANAF. Asta n-a împiedicat-o să cumpere apartamente în hotelul lui Donald Trump, pe care să le închirieze. Iată cum arată palatul de pe lacul Snagov,  în care locuiește familia Reghecampf, și în care s-a turnat și o telenovelă. Imagini în exclusivitate pe CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Anamaria Prodan Reghecampf este de departe una dintre cele mai bogate femei din România și are cel mai bine plătit soț. După ce au strâns o avere colosală, Anamaria Prodan estimează că locul lor în topul milionarilor s-ar situa printre primii 75 cei mai bogați români. Cu siguranță, sunt singurii români care dețin o locuință de lux în cea mai bună zonă din Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o în urmă cu doi ani. Asta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump. (CITEȘTE AICI: EXCLUSIV. REGHE ŞI ANAMARIA PRODAN NU S-AU UITAT LA BANI! CE SUMĂ AU PUS NAŞII ÎN PLIC LA BOTEZUL FIULUI FOTBALISTULUI GABI ENACHE!)

Dacă în America s-a făcut stăpână pe câteva apartamente în Trump Hotel, pe care le închiriază în regim hotelier, în România s-a instalat de câțiva ani pe malul lacului Snagov, făcându-se vecină cu elita milionarilor. (VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN ȘI-A ȘOCAT PRIETENII VIRTUALI. “SPER CĂ E PERUCĂ! DOAMNE FEREȘTE!” CE FOTOGRAFIE A POSTAT SEXY-IMPRESARA)

Cu atâta bogăție mai uită, însă, de o datorie. Impozitele!

Anamaria Prodan, cunoscută ca sexy-impresara fotbaliștilor, joacă în liga celor mai grei datornici, aflându-se în vârful clasamentului. 152.698 de lei, echivalentul a vreo 33 mii de euro, așteaptă ANAF-ul de la soția lui Reghe. Ar fi o sumă derizorie, dacă am compara-o cu prețul accesoriilor pe care Anamaria le poartă la evenimente mondene. La ultima apariție, Prodanca și-a pus pe mâini o avere: peste 600.000 de euro. Pe mâna dreaptă – ceas de 200.000, pe stânga – brățări cu diamante albe și negre, și alte gablonțuri a căror valoare se ridică la 150.000 de euro. Și inelul de logodnă l-a costat pe Reghe cam cât valorează patru apartamente: 250.000 de euro. Dacă am arunca un ochi și în garderobă, am descoperi branduri de lux și genți al căror preț pleacă de la 7.000 de euro. (CITEȘTE AICI: CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, A ”INTERCEPTAT” CONVERSAȚIILE CARE VOR PULVERIZA VESTIARUL FCSB-ULUI FOTBALIȘTII DE 150 MILIOANE € AI LUI GIGI BECALI, LA CAZINOU PÂNĂ LA 7 DIMINEAȚA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...