Andreea Tonciu a venit cu o coroană impresionantă la capela unde este depusă Ionela Prodan

Publicat: 18/04/2018 | 10:15

Prietenă foarte aproapiată de familia Prodan-Reghecampf, Andreea Tonciu a venit la capela cimitirului Bellu pentru a-și lua adio de la Ionela Prodan. Ea a adus o coroană imensă de flori, ajutată fiind de tatăl ei. 

Foarte multă lume care a îndrăgit-o pe Ionela Prodan a venit astăzi la capela cimitirului Bellu, acolo unde este depus sicriul ei, pentru a-și lua rămas bun. Suflet bun, care a iubit să ajute oameni, regretata artistă și-a adunat mulți prieteni alături. Iar astăzi s-a văzut asta. Printre primii care au sosit aici au fost, evident, colegii de scenă, tulburați  încă de vestea dispariției ei.  Printre ei și Elena Merișoreanu, care nu și-a putut stăpâni lacrimile când și-a văzut prietena în sicriu.

La funeralii ai venit și Andreea Tonciu, însoțită de tatăl ei, cel care a ajutat-o să care o coroană impresionantă de flori, în formă de inimă.

Pentru că are afaceri cu flori, Andreea și-a dat silința acum să creeze ceva special, în amintirea unei prietene de familie pe care a iubit-o atât de mult.

„Lacrimi și durere pentru doamna muzicii populare românești – finii Andreea și Daniel”, a scris Tonciu pe coroana funerară.

Coroana funerară adusă de Andreea Tonciu

Ionela Prodan a murit în spital

Ionela Prodan a murit ieri, 16 aprilie, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale. Anunțul a fost făcut de fiica sa, Anamaria Prodan, pe Facebook.

La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardio respirator.

Citește și: IONELA PRODAN, CONDUSĂ PE ULTIMUL DRUM PE ACORDURILE UNEI MELODII DE DESPĂRȚIRE! ANA A HOTĂRÂT CE ARTISTĂ VA CÂNTA LA ÎNMORMÂNTAREA MAMEI SALE 

Citește și...