Detalii incredibile despre relatia dintre Ionela Prodan si Ion Dolanescu. In tinerete, ea spunea tuturor ca sunt iubiti, iar el…

Publicat: 15/04/2014 | 01:01

Desi au trecut cinci ani de la moartea regretatului Ion Dolanescu, exista in continuare voci care afirma ca artistul s-ar fi iubit cu solista Ionela Prodan. Desi solista a negat, exista voci care sustin, in continuare, ca cei doi ar fi avut o legatura.

 

De ani buni au existat zvonuri cum ca Ionela Prodan si Ion Dolanescu ar fi avut o relatie mai mare decat cea profesionala. “Acuzatiile” au venit dupa moartea regretatului artist, iar cantareata a negat cu vehementa relatia.

Ionela Prodan

Il prezenta ca iubitul ei

Cu toate acestea, exista in continuare zvonuri care afirma ca intre Prodanca si Dolanescu a fost dragoste. Cel putin din partea cantaretei. Surse din preajma celor doi cantareti, mai precis din ansamblul de dans care ii insotea la spectacole, sustin ca Ionela Prodan a devenit cunoscuta pe spatele lui Dolanescu si ca, daca nu era o relatie stransa intre ei, mama Anamariei Prodan nu ajungea atat de cunoscuta.

Ion Dolanescu a plecat dintre noi in primavara anului 2010
Ion Dolanescu a plecat dintre noi in primavara anului 2010

“Ionela Prodan nu era foarte cunoscuta atunci, nu facea parte dintre cele mai de succes cantarete, dar s-a bagat pe langa Ion Dolanescu si asa a devenit cunoscuta. Unde era domnul Dolanescu era si ea, nu putea sa scape deloc. Ea sustinea ca domnul era iubitul ei, dar Dolanescu se cam ferea. Nu voia sa faca casa cu ea”, ne-a povestit sursa noastra.

CITESTE SI:

O sa-ti dea lacrimile instant! Ce spune mama lui Ion Dolanescu despre disparitia fiului ei: “Nu vreau sa stiu ca e mort”

Au fost rivale in tinerete, acum ambele sunt putred de bogate.Vezi ce averi au reusit sa stranga Ionela Prodan si Maria Ciobanu!

Ionela Prodan

S-au cunoscut dupa ce el se despartise de Maria Ciobanu

Desi, din punct de vedere moral, cei doi nu ar fi avut niciun motiv sa isi ascunda relatia, Prodanca nu a mai vrut ca, dupa moartea lui, sa dea curs acestor zvonuri. Totusi, singura sustine ca ea si Ion Dolanescu s-au cunoscut pe cand acesta se despartise de Maria Ciobanu. De altfel, chiar si Anamaria Prodan sustinea la un moment dat ca toata lumea avea impresia ca este fiica lui Ion Dolanescu si mereu o intrebau care este adevaratul grad de rudenie intre ea si regretatul cantaret de muzica populara.

D.M.

 

 

 

 

Citește și...