Ionela Prodan a dezvăluit secretele care au ajutat-o să slăbească 25 de kilograme! Oricine poate renunţa la aceste alimente

Publicat: 10/11/2017 | 17:22

Ionela Prodan a uimit pe toată lumea seara trecută, după ce a apărut la un eveniment cu o siluetă ca trasă prin inel şi o schimbare de look totală. Ea a reuşit să topească 25 de kilograme, după ce a urmat un regim sănătos şi a scos din alimentaţie câteva alimente.

În cadrul unui interviu oferit la un eveniment monden, Ionela Prodan i-a sfătuit pe toţi care vor să slăbească să renunţe la carne, cafea şi alcool.  Pe 6 octombrie, vedeta a împlinit 70 de ani.

Pe 6 octombrie, am făcut 70 de ani. (…). Te prinde oboseala şi dacă nu cauţi să o păcăleşti puţin ca şi corp, atunci a trebuit să renunţ la carne, la cafea, la alcool. Ajunsesem la 86 de kg, o enormitate. Primul om care m-a adus pe linia asta de ambiţionare a fost Oana Turcu. M-am uitat la nişte colege şi am spus că asta mă aşteaptă, aţa voi arăta, am sus gata, viaţa mea se va shcimba complet. Tutun niciodată, carne aşa… doar peşte, dar nu de crescătorie. Şi ouăle foarte ponderat, 2-3 ouă pe săptămână.„, a povestit artista într-o emisiune.

În vârstă de 70 de ani, Ionela Prodan a spus că după ora şapte nu mai mănâncă nimic, iar după ora 22 nu mai bea nici apă.

(…). Ouă nu mănânc multe, două-trei pe săptămână. (…). Păi, dacă am ajuns la 65, deci, am slăbit vreo 25. Da, cum să nu… am fost la nutriţionist. (…). Faptul că nu am făcut apel la micşorarea stomacului, faptul că am mâncat puţin şi des m-a făcut să mă accept. După ora 6-7 nu mai mănânc nimic, până la 22 mai beau doar apă.„, a mai dezvăluit cântăreaţa de muzică populară.

Ionela Prodan e mama Anamariei Prodan Reghecampf. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurenţiu Reghecampf Junior. În 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurenţiu Reghecampf.

Citește și...