Ionela Prodan și-a făcut testamentul cu mult timp înainte să moară! Cum și-a împărțit averea

Publicat: 16/04/2018 | 22:40
Ionela Prodan și-a făcut testamentul cu mult timp înainte să moară! Cum și-a împărțit averea

Ionela Prodan și-a făcut testamentul, în urmă cu ceva timp. Cântăreața de muzică populară a murit, luni seară, la Spitalul Elias din Capitală, după o lungă suferință. Medicii au trecut în foia de observație drept cauză a decesului ”stop cardio-respirator iresucitabil”.

Ionela Prodan și-a făcut testamentul și a împărțit averea fetelor ei. Chiar cântăreața de muzică populară a mărturisit acest lucru, în urmă cu mai mult timp, în cadrul unei emisiuni televizate.

Le-a lăsat bani și nepoților

„Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, a mărturisit Ionela Prodan.

Cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan a anunțat este revoltată din cauza oamenilor care au spus lucruri despre Ionela Prodan, deşi nu cunosc situaţia şi nici nu ar fi în măsură să facă afirmaţii despre starea de sănătate a artistei.

 „Poți să ai 10 live-uri, poate să stea 5 mii de ani, că n-o să intre, n-o să vorbească nimeni, toţi sunt prietenii mei, ai lui mama. Nu-i cunosc, nu i-am văzut în viaţa mea. Chiar poţi să spui că am vorbit cu tine. Mi se pare o nebunie! Ei nu ne cunosc pe noi. Nu au vorbit nici cu mama, nici cu mine niciodată toţi ăştia care vorbesc pe la televizoare”, a declarat impresara la Antena Stars.

 

Citește și...