Ioana Tufaru, apariție șocantă la funeraliile Ionelei Prodan. Incredibil cât a slăbit!

Publicat: 17/04/2018 | 18:05

Fără să cunoască îndeaproape familia Prodan-Reghecampf, Ioana Tufaru a ținut morțiș să aducă un ultim omagiu regretatei artiste. Apariția ei a uimit insă lumea: Ioana a slăbit incredibil de mult și nu se lasă. Vrea să mai piardă kilograme. 

Îmbrăcată în doliu și mai slabă decât ne-am obișnuit cu ea, Ioana Tufaru aproape că a trecut neobservată la funeriile Ionelei Prodan. Ea a venit la capela cimitirului Bellu pentru a-și lua adio de la Ionela Prodan, chiar dacă nu a cunoscut-o personal. Chiar și-așa, ea s-a alăturat mulțimii care a venit la capelă chiar dinainte să sosească sicriul. Nu este de mirare că Ioana Tufaru a mai slăbit, ea exprimându-și public dorința, chiar de mai multe ori, că-și dorește să piardă din kilogramele care s-au depus în ultima vreme. Și nu a exclus o nouă operație de micșorare a stomacului.

Ioana Tufaru aproape că-și dublase greutatea

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, şi-a făcut degeaba operaţie de micşorare a stomacului. În loc să se ducă în jos, de la 90 de kilograme, ea aproape şi-a dublat greutatea, ajungând într-o vreme la 160 de kilograme. Ea mărturiseşte sincer că nu se poate abţine de la mâncare iar cu verziturile nu este deloc prietenă. Însă, are de suportat consecinţe grave!

Citește și: IOANA TUFARU A ŞOCAT PE TOATĂ LUMEA CÂND A APĂRUT LA SPECTACOLUL DE COMEMORARE A MAMEI EI, ANDA CĂLUGĂREANU! S-A ARANJAT, S-A COAFAT, DAR NU A PUTUT ASCUNDE KILOGRAMELE ÎN PLUS CARE ÎI PUN DIN NOU SĂNĂTATEA ÎN PERICOL!

 

Citește și...