Ionela Prodan, dusă de urgenţă la spital! Medicii au intervenit instant. Care e starea artistei acum

Publicat: 24/01/2018 | 07:56
Ionela Prodan, dusă de urgenţă la spital! Medicii au intervenit instant. Care e starea artistei acum

Ionela Prodan a ajuns de urgenţă la spital, marţi seara, după ce a acuzat dureri în zona inimii. Anamaria Prodan nu a stat prea mult pe gânduri şi a dus-o imediat pe mama ei la spitalul Fundeni, unde medicii au intervenit instant.

Ionela Prodan a fost dusă de urgenţă la spital, marţi seară, după ce a acuzat înţepături în zona inimii. Fiica ei, Anamaria Prodan, a dus-o la spitalul Fundeni, unde medicii i-au pus diagnostic de ischemie miocardica.

În prezent, starea interpretei de muzică populară este stabilă, însă a rămas peste noapte sub supraveghere medicală.

„Cantareata a acuzat intepaturi in zona inimii si s-a alarmat imediat, mai ales ca are de mai multa vreme probleme cardiace. Fata ei, Anamaria, a dus-o la Spitalul Fundeni, unde a fost internata pe loc, cu diagnostic de ischemie miocardica. Medicii i-au facut primele investigatii si, pentru a desfunda o valva, i-au dat un tratament de specialitate. Apoi, i-au pus un holter (un dispozitiv care monitorizeaza ritmul inimii) si starea ei s-a imbunatatit. Artista este acum in afara oricarui pericol. Va mai ramane o noapte sub supraveghere medicala si maine, va mai face inca o investigatie la inima. E bine ca nu este nimic grav, toata familia este linistita in aceste clipe”, au dezvăluit apropiaţii Anamariei Prodan pentru wowbiz.ro.

Citește și...