Anamaria Prodan, surprinsă plângând. Ce a pățit impresara! Fiica ei mai mică a făcut public un mesaj emoționant

Publicat: 04/11/2019 | 11:43

Anamaria Prodan a fost surprinsă plângând, iar filmările “au scăpat” pe o rețea de socializare. Ea a bifat recent o vacanță în Statele Unite, unde și-a revăzut sora, dar și fiica mai mică. Vizita impresarei și a soțului ei are loc după ce luna trecută s-a speculat că Laurențiu Reghecampf ar putea fi demis de la Al Wasl, echipa pe care o antrenează de luni bune, pentru că aceasta a înregistrat al șaselea meci consecutiv fără victorie. 

Citește și: Anamaria Prodan a rupt tăcerea. Cum își alege ținutele cu care apare în public. “Nu am nevoie de…”

Anamaria Prodan, fotografiată cu lacrimi în ochi de fiica ei mai mică

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a plecat într-o vacanță peste ocean împreună cu Laurențiu Reghecampf, fiul lor, dar și băiatul celebrului antrenor. Aici, ei au petrecut timp de calitatate împreună cu familia surorii sale, Anca Savelio, dar și fata sa mai mică, Sarah Dumitrescu. Fosta prezentatoare de la Pro TV a mers la meciurile de baschet ale fiicei sale.

Înainte să se îmbarce în avionul cu care a plecat din Statele Unite, fiica ei a filmat-o și a făcut publice înregistrările. În imaginile urcate de Sarah Dumitrescu pe Instagram Stories se poate vedea că Anamaria Prodan nu și-a putut stăpâni lacrimile… și nici fiica sa. Tânăra a scris pe filmările făcute publice cu mama sa mesajul: “Bye, mommy (n.r.: Pa, mami)”, urmat de trei emoticoane care ilustrează o pisica plângând.

Citește și: Anamaria Prodan, suspectă de cancer! Anunțul șocant făcut de soția lui Reghe

Vă reamintim că Anamaria Prodan a mărturisit că a decis să renunțe la contractul cu Pro TV pentru emisiunea “Gospodar fără pereche” ca să poată petrece mai mult timp cu cele două fiice, care sunt stabilite la mii de kilometri distanță de România. “@sarahh iubirea mea ❤️#lovemydaughter❤️ #proudofmydaugter”, a scris celebra impresară când a făcut publică o poză făcută recent cu fiica sa cea mică.