Veste teribilă pentru Anamaria Prodan! Ce se întâmplă cu Laurențiu Reghecampf în aceste momente

Publicat: 20/10/2019 | 12:05

Aflată în România, Anamaria Prodan a primti o veste teribilă de peste hotare… Mai exact, din Dubai, unde trăiește soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Cunoscuta impresară a aflat de la partenerul ei de viață situația delicată în care se află.

Citește și:  Anamaria Prodan și-a schimbat numele când avea 20 de ani! Cum o chema, de fapt

Veste teribilă pentru Anamaria Prodan despre soțul ei, Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf ar putea fi demis de la Al Wasl, echipa pe care o antrenează de luni bune, pentru că aceasta a înregistrat al șaselea meci consecutiv fără victorie. Al Wasl a pierdut cu 4-0 în meciul cu Sharjah, iar la conferința de presă, soțul Anamariei Prodan a declarat: “Nu mă tem că pot fi demis. Asta este meseria mea și asta este viața antrenorilor”.

Citește și: Le-a dat tuturor peste nas! Ce declarație de dragoste i-a făcut Anamaria Prodan soțului ei

Mai mult, presa din Dubai a anunțat că antrenorul român va fi îndepărtat de la echipă. În cazul în care se va întâmpla acest lucru, Laurențiu Reghecampf ar putea reveni în viitor la FCSB. De altfel, celebrul antrenor este unul dintre favoriții lui Gigi Becali, iar Anamaria Prodan a făcut o declarație surprinzătoare în urmă cu câteva luni

“Se va întoarce, va colabora cu Gigi toată viaţa. Dacă, să spunem, Laur ar întrerupe colaborarea în Emirate, ar putea veni.Acum are doi ani de contract, dar vorbind de FCSB şi Becali, e numărul 1 lângă patron. E ca o relaţie între fiu şi tată”, a declarat celebra impresară într-un interviu mai vechi.

De altfel, în urmă cu o săptămână, când Theodora, fiica lui Gigi Becali, a făcut s-a căsătorit religios, Anamaria Prodan s-a numărat printre invitații importanți, iar când a venit momentul darului de nuntă, aceasta a fost extrem de darnică – suma pusă în plic este uriașă.

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali! A pus în plic peste 10.000 de EURO

Laurențiu Reghecampf  a cucerit pe banca FCSB, două titluri în Liga 1, Supercupa României şi Cupa Ligii. A preluat-o pe Al Wasl în ianuarie 2019, dar a ratat obiectivele, inclusiv Liga Campionilor Asiei. Reghecampf a mai antrenat în Emiratele Arabe Unite, pe Al Wahda, în perioada iulie 2017 – noiembrie 2018.