Cât a costat rochia purtată de Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali! A pus în plic peste 10.000 de EURO

Publicat: 14/10/2019 | 14:37

Nunta fiicei lui Gigi Becali a fost unul dintre evenimentele anului, la care au luat parte multe persoane publice, printre care și Anamaria Prodan. Impresara nu trecut observată și a atras toate privirile cu ținuta pe care a ales-o, o rochie spectaculoasă, care a costat mică avere.

Vedeta a ales să poarte o rochie lungă Ellie Saab, de culoare albastră, care i-a pus în evidență formele voluptoase și a costat nu mai puțin de 28.000 de euro. „Ana a ales ceva unicat la căsătoria Teodorei, o rochie albastră, dintr-o combinație de paiete și tull, realizată manual. Ea a fost cumpărată special din Dubai și a costat nu mai puțin de 28.000 de euro, prețul pe care l-ar fi dat și pe o garsonieră nouă din zona Militari”, au dezvăluit apropiații Prodancei pentru Wowbiz.ro.

Câți bani a pus Anamaria Prodan în plic la nunta fiicei lui Gigi Becali

Celebra impresară Anamaria Prodan s-a numărat printre invitații de seamă de la nunta ce cinci stele a fiicei lui Gigi Becali. Și… nu mai este un secret pentru nimeni că extravaganta vedetă are o relație specială cu patronul de la FCSB, dar și cu familia lui. Astfel, în urmă cu două seri, vedeta nu s-a uitat deloc la bani când a decis suma pe care să-i pună în plic pentru fericiții miri! Peste 10.000 de euro le-a oferit fosta prezentatoare TV ca dar de nuntă Theodorei și soțului ei, Mihai Mincu, au mărturisit surse apropiate ale mirilor, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

Citește și: Milionarul din Pipera a tocmit deja viitoarea nuntă din familie! A stabilit totul ad-hoc cu singurul lui ”băiat” & viitoarea mireasă

Mihai Theodor Mincu este cunoscut și ca “Prinţişorul din Dobroeşti” și provine dintr-o familie înstărită. În urmă cu doi ani, el a debutat în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. Ulterior, ginerele lui Gigi Becali a mai înfiinţat o firmă care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri şi cosmetice de lux.

Citește și...