EXCLUSIV. Anda Adam, adevărul despre divorțul anunțat de presa întreagă! A recunoscut că s-au certat

Autor: C. C.
Publicat: 16/05/2020 | 08:26

Anda Adam rupe tăcerea, după ce, în ultima perioadă, s-a tot zvonit că relația pe care o are cu Sorin Andrei Nicolescu s-ar afla în mare impas, iar divorțul ar fi iminent. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile celebrei cântărețe. 

Zvonurile care au pus pe jar întreg showbiz-ul, potrivit cărora Anda Adam și soțul ei s-ar afla în pragul divorțului, au început să circule după ce aceștia au apărut în mai multe fotografii fără verighete, dar și din cauza lipsei pozelor cu ei împreună de pe rețelele sociale. Vedeta a vorbit în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.

„Toată lumea se mai ceartă, mai ales în…”

Anda Adam a ținut să lămurească controversa momentului și a mărturisit care este adevărul despre divorțul anunțat de presa întreagă. (NU RATA: ANDA ADAM, SCHIMB DE REPLICI TĂIOS: ”ȚI SE PARE CĂ E ROZ SITUAȚIA?” CUM A JIGNIT-O UN FAN VIRTUAL)

”Până nu o să anunț eu oficial, pe Instagram sau Facebook, lucrurile sunt la fel între noi doi. Nu cred că acum are rost să discutăm despre acest subiect. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, a declarat Anda Adam, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Anda Adam, mărturisiri exclusive despre mult-zvonitul divorț

Își dorește și un al doilea copil

În urmă cu un an, vedeta anunța, într-un interviu, că este pregătită pentru un al doilea copil în viața ei. (VEZI AICI: ANDA ADAM A RUPT GURA TÂRGULUI! A POZAT ÎN LENJERIE INTIMĂ ȘI A ÎNCINS INTERNETUL)

„Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin”, a declarat Anda Adam, în luna aprilie a anului trecut, pentru o publicație din România.

Anda Adam, una dintre cele mai sexy cântărețe

Anda și Sorin s-au căsătorit în 2015

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţă. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM ȘI-A ÎNNEBUNIT VECINII. A APĂRUT ÎN BALCON SUPER-MULATĂ ȘI… “ACOLO AM SOARE ȘI E LUMINA CEA MAI BUNĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...