Cutremur în showbiz! Anda Adam își anunță divorțul? Semnul că despărțirea e concretă

Autor:
Publicat: 06/05/2020 | 16:54

Un alt cuplu solid din showbiz este pe cale de destrămare. Anda Adam și soțul ei, Sorin, sunt aproape de despărțire? Deși nu au anunțat nimic oficial, semnele că divorțul este aproape sunt evidente.

Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în vara anului 2015 și au avut o petrecere ca în povești pe marginea lacului Snagov. Cu timpul, în viata acestora a apărut micuța Evelin, o frumusețe care le energizează viața zi de zi. Cu toate acestea, se pare că povestea de dragoste începe să prindă un contur trist în celebra familie.

Anda a arătat primele indicii, conform cărora relația dintre ea și tatăl copilului său s-a consumat. Vedeta a renunțat să poarte verigheta de căsătorie. În ultimele fotografii, postate în aceste săptămâni, cântăreața se arată fără urmă de inel pe degetul mâinii stângi. Mai mult, atât ea cât și Sorin nu se mai urmăesc pe rețelele de socializare. Vedeta nici măcar nu a mai publicat imagini cu soțul în media.

CITEȘTE ȘI: Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle, împlinește astăzi un an! Ce cadou neașteptat i-au făcut părinții lui

Anda își dorește și un al doilea copil

În urmă cu un an, vedeta anunța într-un interviu că este pregătită pentru un al doilea copil în viața ei.

„Ne dorim foarte tare să mai facem un copil, dar nu anul ăsta, pentru că, din păcate, trebuie să ținem cont de anumite conjuncturi. Eu sunt implicată în foarte multe proiecte și nu aș putea să fac acest lucru. Dar pentru la anul avem în plan să facem o surioară sau un frățior pentru Evelin”, a declarat Anda Adam pentru Libertatea, în luna aprilie a anului trecut.