Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle, împlinește astăzi un an! Ce cadou neașteptat i-au făcut părinții lui

Autor: L.N.
Publicat: 06/05/2020 | 15:34

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, împlinește azi un an. Meghan Markle și Prințul Harry au împărtășit un videoclip emoționant cu ei citind o carte bebelușului Archie pentru a sărbători prima lui zi de naștere.

În mult așteptat zi, Meghan a început dimineața prin a-i citi cu intonație și veselie o poveste despre ”Rața, iepure” lui Archie, pentru a celebra a primul lui an de viață. Iar tatăl, mândru, i-a filmat din spate, urmărind cu emoție povestea.

Cartea este una dintre poveștile preferate ale lui Archie, de aceea Meghan a decis să-l surprindă pe micuț citindu-i-o din nou de ziua lui.

Ziua de naștere a fiului prințui Harry este sărbătorită în sânul familiei, relaxant, în Los Angeles, acolo unde Meghan Markle și moștenitorul britanic s-au mutat în urmă cu câteva săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan și George Burcea, împreună la Tribunal! Când va fi primul termen al procesului de divorț. “Actele s-au depus, dar o să dureze!”

De asemenea, jurnaliștii britanici care cunosc îndeaproape viața Regalității spun că Archie va avea parte de ziua lui de un tort fără zahăr, din ingrediente organice, și că se va juca în piscina casei, iar părinții lui vor intra în legătură video cu Familia Regală prin intermediul Zoom, pentru a primi urările de bine personal și vor vorbi cu Regina, dar și cu cei trei copii ai Ducilor de Cambridge, verii lui Archie – George, Charlotte și Louis.

CITEȘTE ȘI: Numele Andrei, folosit într-o mega-escrocherie: sume uriașe sunt puse în joc! ”Banii vor fi trimiși…”

Archie s-a născut pe 6 mai, la ora 5.26 am, la maternitatea Portland din Londra, și a cântărit 3,2 kilograme. Părinții lui l-au arătat lumii întregi câteva zile mai târziu.

Familia Regală a Marii Britanii, Regina Elizabeta a II-a, Prințul Charles, Camilla, alături de Prințul William și de Kate Middleton i-au transmis urări de La mulți ani celui mai mic membru al Familiei Regale Britanice pe pagina oficială de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Wishing Archie a very happy first birthday today! 🎈

O postare distribuită de Kensington Palace (@kensingtonroyal) pe

Citește și...