Anda Călin radiază de fericire de când s-a împăcat cu Liviu Vârciu: ”Nu mi-am pierdut încrederea în el”

Publicat: 14/06/2019 | 16:46

Anda Călin radiază de fericire de când s-a împăcat cu Liviu Vârciu. Bruneta a vorbit deschis despre relația pe care o are acum cu prezentatorul TV.

Deși au trecut prin mai multe desprățiri și împăcări, iată că… dragostea lor e mai presus de orice! Anda Călin și Liviu Vârciu au decis să mai dea o șansă povesștii lor de dragoste și… se pare că au luat cea mai bună decizie. De când s-au împăcat, Liviu Vârciu și Anda Călin se înțeleg de minune și se axează pe creșterea fetiței lor. (CITEȘTE ȘI: CUM SE COMPORTĂ DE FAPT LIVIU VÂRCIU CU ANDA CĂLIN ATUNCI CÂND NU-I VEDE NIMENI)

Întrebată de fani despre relația ei cu Liviu Vârciu, Anda Călin a spus lucrurilor pe nume și a vorbit deschis despre tatăl copilului ei.

„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Nu ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi.”, a răspuns Anda Călin pe Instagram.

Liviu Vârciu a negociat la sânge timpul petrecut cu fiica lui, Anastasia

Cei doi părinți au discutat la sânge despre cum își vor împărți timpul cu fiica lor, în urma rupturii dintre ei care părea definitivă. În cele din urmă, ei au ajuns și la o concluzie: Liviu Vârciu putea să-și vadă micuța ori de câte ori dorea, iar fosta iubită i-o aducea pe Anastasia, fără să-i reproșeze ceva. (VEZI ȘI: ANDA CĂLIN A ȚINUT SĂ SE AFLE DE LA EA! DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ, LA JUMĂTATE DE AN DE LA DESPĂRȚIREA DE LIVIU VÂRCIU)
Dacă după ce a fost anunțată despărțirea celor doi, Anda Călin se mutase cu o prietenă, apoi fostul iepuraș Playboy stă împreună cu mama ei. Femeia o ajuta cu creșterea fetiței sale și stătea cu aceasta când vedeta mergea la serviciu. Lucrurile însă au luat o altă turnură, iar acum Liviu Vârciu și Anda Călin își cresc fetița împreună, după ce au mai dat o șansă relației lor.