Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil. Ce nume va purta de azi frumoasa cântăreață

Publicat: 10/08/2019 | 18:02

Astăzi, în cadrul unei ceremonii pe care au organizat-o în secret, Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil. Frumoasa cântăreață a radiat de fericire, iar alături i-au fost atât fiicele sale: Ella și Clara, mai mulți apropiați, printre care se numără și Andreea Antonescu, dar și nașii: Monica Davidescu și Aurelian Temișan. După ceremonie s-a aflat ce nume va purta de azi jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!”.

Citește și: Cum a anunțat-o Andreea Bălan pe Andreea Antonescu să vină la cununia civilă: ”Mi-a dat locația, mi-a dat adresa, scurt și…”

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit civil astăzi

În cadrul unui interviu acordat chiar azi, Andreea Bălan a dezvăluit că nu a luat numele de familie al lui George Burcea. “Numele meu este marca înregistrată. Şi în buletin rămâne la fel”, a spus Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Primul mesaj pe care Andreea Bălan l-a transmis la scurt timp după încheierea ceremoniei civile a fost: “Un «DA» hotărât am spus azi cu iubire, încredere și fericire!!! ❤️🌟💍👰🏼@george_burcea @ellaclara.official”. Ulterior, ea a mai postat l-a postat pe următorul: “Fericire si implinire alaturi de oamenii dragi noua🤗❤️” – desigur această postare a fost însoțită de mai multe poze de album realizate pe la Starea Civilă unde a avut loc fericitul eveniment.

Citește și: Andreea Bălan are probleme înaintea nunții: “Am 250 de invitați, dar..”

Într-o înregistrare postată pe Insta Story, George Burcea a făcut o glumă după ce a primit certificatul care atestă căsătoria cu Andreea Bălan. “Am intrat puțin în Primărie și m-am ales cu un certificat de căsătorie. Deci, nu mai intrați în primărie. Dacă puneți pasul în Primărie, asta scrie pe voi!”, a afirmat carismaticul actor în timp ce ținea documentul important în mână.

De glume s-a ținut și Andreea Antonescu… ea i-a transmis mirelui că, de fapt, Andreea Bălan va fi mereu doar a ei. “Și-am furat mireasa, merge cu mine! Rămâi a mea toată viața! George, ai crezut tu că mi-o iei, dar, doar ți-o împrumut așa… tot a mea rămâne!”, a spus jumătatea șatenă a trupei Andre într-o filmare urcată pe Insta Story. “M-a furat! Rămân, de la început până la sfârșit”, a confirmat în glumă Andreea Bălan care era cu colega ei de formație în mașină.

Andreea Bălan și George Burcea, petrecere cu ștaif după cununia civilă

“(…). Se înțeleg extraordinar de bine, iar copilul va considera că este o altă petrecere. Vom merge și vom petrece. O petrecere mică, cu cele mai importante, apropiate persoane ale Andreei. Andreea să nu ne mai surprindă cu evenimente din acelea care ne dau emoții puternice”, a declarat Andreea Antonescu în cadrul unui interviu acordat la Antena Stars.

Andreea Bălan și George Burcea se căsătoresc religios pe 15 septembrie, iar în aceeași zi are loc și botezul mezinei familiei: Clara. Marele eveniment se numește “Nuntă şi Botez în Paradis“, Paradis fiind ultimul show lansat de artistă. Actorii Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, colegul ei de la masa juriului emisiunii “Te cunosc de undeva“, vor fi naşi celor doi soți.

Citește și...