Andreea Bănică a făcut dezvăluirea despre apariția în Playboy: „Au complotat! Mi-au scos bikini în …”

Publicat: 16/10/2019 | 21:26

Andreea Bănică a povestit cum a ajuns să pozeze pentru Playboy. Ea a mai spus că i-a fost rușine, astfel încât nu a mai ieșit din casă câteva zile.

Invitată la Click! Live, vedeta a ofeit amănunte despre apariția în celebra revistă dedicate bărbaților. ”Inițial, n-am vrut să pozez…. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez.

Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a povestit Andreea Bănică.

”Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă”, a declarat Andreea.

Din banii primiți atunci pentru pictorial, Andreea Bănică și-a luat un apartament: ”Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”.

Citește și...