Andreea Tonciu divorteaza! Informatii despre decizia vedetei, care are o fetita cu Daniel Niculescu

Publicat: 27/01/2018 | 13:57

La aproape două săptămâni de când Andreea Tonciu a vorbit cu Teo Trandafir despre problemele pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu soţul ei, recent a fost făcut un anunţ sumbru. Numerologul Anca Dimancea a făcut dezvăluiri uluitoare despre viaţa de cuplu a Andreei Tonciu. Vedeta a spus cum se va produce divorţul fostei asistente TV.

 

Citeşte şi: VIDEO / Cum a ascuns Andreea Tonciu că are probleme în căsnicie. Ea i-a făcut o declaraţie de dragoste unui alt bărbat şi totul a devenit public

Invitata lui Cristi Brancu şi a lui Dan Capatos a vorbit deschis despre probleme ce o pândesc pe senzuala brunetă. Potrivit dezvăluirile făcute de numerologul Anca Dimancea, Andreea Tonciu are mari şanse să divorţeze de soţul ei, Daniel Niculescu, în cursul acestui an. Vedeta a explicat şi motivul pentru care fosta asistentă TV ar putea băga actele de divorţ.

„Dacă Andreea se desparte, o va face numai la hotărârea ei. Va fi strict decizia. Sunt şanse mari să o facă pentru că în anul 2018 pentru tigru este foarte dificil când vine vorba de relaţii, mai ales pentru un tigru de 86 cum este Andreea. Sunt şanse mari să divorţeze”, a declarat cunoscutul numerolog.

Vă reamintim că cadrul ediţiei din 16 ianuarie, Teo Trandafir a dezvăluit că la o întâlnire recentă pe care a avut-o cu Andreea Tonciu, a simţit-o pe brunetă atât de tristă şi dezamăgită de căsnicia ei, încât se aştepta în fiecare zi să audă că a divorţat.

Citeşte şi: Andreea Tonciu a confirmat că s-a gândit la divorţ, după ce a fost dată de gol de Teo: ”Avea lacrimi în ochi!”

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu, după ce s-a retras din lumea televiziunii. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie 2016, Tonciu şi Daniel au devenit soţ şi soţie. Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana-Maria. Vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016, când a îmbrăcat o rochie de prinţesă.

Citește și...