VIDEO / Cum a ascuns Andreea Tonciu că are probleme în căsnicie. Ea i-a făcut o declaraţie de dragoste unui alt bărbat şi totul a devenit public

Publicat: 17/01/2018 | 11:31

Ieri, Teo Trandafir a dat-o de gol pe Andreea Tonciu în legătură cu problemele pe care le avea în mariaj, spunând în direct la TV că "mă aşteptam să divorţati în fiecare zi", iar bruneta i-a mărturisit că e mai fericită şi că s-a impus în faţa soţului ei. Totuşi, pe pagina sa de Facebook, pozele cu Daniel Niculesci, tatăl fiicei sale, apar destul de rar. În plus, vedeta nu s-a ferit să declare în văzul lumii că iubeşte un alt bărbat.

În timp ce pe 7 ianuarie, Daniel Niculescu a urcat o poză pe Facebook şi în care apare în timp ce o ţine în braţe pe fiica lor, alături de mesajul: „Te iubesc, comoara mea!”, la cinci zile diferenţă, Andreea Tonciu i-a declarat dragostea ei unui bărbat care lucrează la un studio pe care vedeta îl frecventează. Desigur, gestul brunetei vine în semn de recunoştinţă faţă de serviciile pe care acesta i le oferă atunci când ea ajunge în acel salon de înfrumuseţare. Bassam Dabbas, tânărul căruia Andreea Tonciu i-a declarat public iubirea, se ocupă şi de alte femei din showbizul mioritic, printre care Andreea Marin, Raluca Bădulescu şi Anda Adam

Ultima poză împreună cu soţul ei, a fost postată de Andreea Tonciu pe Facebook pe 30 noiembrie 2017. Fotografia a fost făcută în timp ce cei doi soţi se aflau într-un restaurant din Istanbul împreună cu câţiva prieteni. „O surpriză frumoasă! Mulţumesc echipa (…)” e mesajul pe care soţia lui Daniel Niculescu l-a scris atunci când a făcut publică imaginea.

Vă reamintim că ieri, fosta asistentă TV a spus că mariajul ei cu Daniel Niculescu merge strună.

„Până la urmă el aşa mă cunoscuse pe mine (n.r.: la TV). Nu mă mai lasă să fac ce făceam înainte şi ce îmi plăcea să fac. Soţul e lângă mine. Face ce spun eu. Înainte nu făcea, dar, din 2018, face ce spun eu. Am vrut să ne mutăm, deşi îmi era foarte bine la mama, mă ajuta mult. Dar am vrut să văd cum e să stăm doar noi trei. Ne-am mutat chiar vizavi de mama. Nu am făcut împrumut la bancă, aveam banii pentru casă. Mi-am impus că până de sărbători să mă mut. E o casă ok, decentă, cu trei camere. Domnişoara doarme cu mami în pat, nu îi place să stea singură într-o cameră. Nici pătuţul cumpărat pentru ea nu l-a folosit niciodată, e rămas la mamă”, a povestit Andreea Tonciu ieri, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Pe 13 octombrie 2017, cei doi soţi au fost la un spectacol, de unde au făcut live-uri pe Facebook.

Pe 23 septembrie 2017, cei doi soţi se aflau în Dubai. Andreea Tonciu şi Daniel Niculescu s-au lăsat fotografiaţi într-o ipostază drăgăstoasă. El o săruta cu patos pe frumoasa brunetă. La începutul toamnei, pe 5 septembrie, Daniel Niculescu şi-a surprins soţia cu un buchet uriaş de trandafiri roşii.