Angajat din Penitenciarul Giurgiu, confirmat pozitiv! Ce a făcut până atunci în pușcărie

Publicat: 31/05/2020 | 18:14
Angajat din Penitenciarul Giurgiu, confirmat pozitiv! Ce a făcut până atunci în pușcărie

Un agajat al Penitenciarului Giurgiu a fost găsit, duminică, infectat cu virusul COVID-19! Lucra în sistemul medical al închisorii și a purtat mereu echipament de protecție. 

CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT DIN IAȘI A MERS LA SUPERMARKET, IAR PAZNICUL I-A LUAT TEMPERATURA. A URMAT UN DIALOG HALUCINANT: ”VII, TU, DE LA COADA VACII, SĂ TE IEI DE UN OM ÎN ETATE CĂ NU E MEDIC…”

”Vă informăm că, astăzi, 31.05.2020, un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARSCoV-2. Acesta îşi exercita atribuţiile de serviciu în cadrul sectorului edical şi a purtat, în permanenţă, echipament de protecţie. Administraţia locului de deţinere aplică, în continuare, recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu şi măsurile de prevenţie implementate la nivelul întregului sistem penitenciar”, a fost anunțul Administraţiei Naţională a Penitenciarelor.

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, pozitiv! Deținutul extrădat a fost retestat

Deținutul extrădat în România și care a ajuns la Penitenciarul-Spital Jilava a fost retestat și a ieșit negativ. ”Preventiv, se va menţine monitorizarea medicală şi se vor aplica recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov. În prezent, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2”, a mai transmis ANP.

NU RATA: VESTE MARE PENTRU ȘOFERI! GABRIELA FIREA A FĂCUT ANUNȚUL: ”E GATA LA TOAMNĂ!”

Precizăm că persoana confirmată pozitiv este asimptomatică, iar depunerea în locul de deţinere s-a realizat conform procedurilor de izolare şi monitorizare medicală. În continuare, se aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov şi metodologia de intervenţie adoptată de sistemul penitenciar românesc în acest context epidemiologic„, era comunicatul ANP.